Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Michael Lembeck

má 70 rokov
Dátum narodenia: 25.06.1948 - Brooklyn, New York, USA
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (3)
 
 Réžia
Tooth Fairy (2010)  73% 73%  
Dievčenská partia (2008)
The Clique
 70% 70%  
The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)  51% 51%  
Connie a Carla (2004)
Connie and Carla
 58% 58%  
Santa Clause 2 (2002)
The Santa Clause 2
 64% 64%  
Ellen (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)  96% 96%  
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)  95% 95%  
Friends (1994)    1994
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Friends (1994)    
Mad About You (1992)    24 episodes 1994-1999
Coach (1989)    


 Herec
Buď otcem mého dítěte (1993)
Heartbeat
 60% 60%  Ted
Parta snů (1989)
The Dream Team
 70% 70%  Ed
Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (1987)  80% 80%  Abbie Hoffman
On the Right Track (1981)  49% 49%  Frank
Gorp (1980)  40% 40%  Kavell
Blízki príbuzní (1979)
The In-Laws
 72% 72%  Tommy Ricardo
The Boys in Company C (1978)  58% 58%  Pvt. Vinnie Fazio

 Vystupoval v
The One Day at a Time Reunion (2005)  80% 80%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.