Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Paul Dano

má 33 rokov
Dátum narodenia: 19.06.1984 - Wilton, Connecticut, USA
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (10)

 Herec
Dobré srdce (2009)
The Good Heart
 65% 65%  Lucas
Max a Maxipríšerky (2009)
Where the Wild Things Are
 80% 80%  Alexander
Explicit Ills (2008)  90% 90%  Rocco
Another Bullshit Night in Suck City (2008)    
Gigantic 459 (2008)  70% 70%  Brian Weathersby
Fast Food Nation (2006)  63% 63%  Brian
Malá Miss Sunshine (2006)
Little Miss Sunshine
 88% 88%  Dwayne
The King (2005)  70% 70%  Paul Sandow
Ostrov samoty (2005)
The Ballad of Jack and Rose
 66% 66%  Thaddius
Safety Glass (2005)    Jim
Dievča od vedľa (2004)
The Girl Next Door
 69% 69%  Klitz
Zlodej životov (2004)
Taking Lives
 61% 61%  Young Asher
Light and the Sufferer (2004)    Don (AKA: Light)
Klub vyvolených (2002)
The Emperor's Club
 80% 80%  Martin Blythe
Too Young to Be a Dad (2002)  70% 70%  Matt Freeman
L.I.E. (2001)  72% 72%  Howie Blitzer
The Newcomers (2000)  50% 50%  Joel

 
 Produkcia
Gigantic 459 (2008)  70% 70%  executive producer

 Vystupoval v
The Manufacturing of 'Fast Food Nation' (2007)  70% 70%  Sám seba
Live from th44fe Red Carpet: The 2007 Golden Globe Awards (2007)  60% 60%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.