Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Apollonia Kotero

má 59 rokov
Skutočné meno: Patricia Apollonia Kotero
Dátum narodenia: 2.08.1959 - Santa Monica, California, USA
Výška: 166 cm
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Everybody's a Player (2008)    Terri
Homeless in America (2004)  90% 90%  Commentator
Anarchy TV (1997)  50% 50%  Hot Tub Woman
Donna di una sera, La (1991)    Barbara
Black Magic Woman (1991)  40% 40%  Cassandra Perry
Purpurový dážď (1984)
Purple Rain
 67% 67%  Apollonia



Príspevok čitateľa Lya    [pred 10. rokmi]
ex - družka speváka Princa. Bola istú dobu vokalistkou v jeho skupine v čase pred a po nakrucaní Purpurového dažda.
Nedostatok ratingov
Lya

KarmaRank: 9



Poltár
Príspevkov: 1833
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.