Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Donna Mills

má 76 rokov
Skutočné meno: Donna Jean Miller
Dátum narodenia: 11.12.1942 - Chicago, Illinois, USA
Výška: 166 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Ladies of the House (2008)    Elizabeth
Love Is a Four Letter Word (2007)  70% 70%  
Jane Doe: Yes, I Remember It Well (2006)  59% 59%  Polly Jameson
Too Cool for Christmas (2004)  97% 97%  Mrs. Claus
Cursed Part 3 (2000)    
Bare Essence (1982)  60% 60%  Barbara Fisher
Curse of the Black Widow (1977)  42% 42%  Leigh Lockwood
Look What's Happened to Rosemary's Baby (1976)  40% 40%  Ellen
One Deadly Owner (1974)  70% 70%  Helen Cook
Someone at the Top of the Stairs (1973)  56% 56%  Chrissie
Zahrajte mi "MISTY" (1971)
Play Misty for Me
 80% 80%  Tobie Williams
The Incident (1967)  68% 68%  Alice Keenan

 Vystupoval v
50 Most Wicked Women of Primetime (2004)    Sama seba (archive footage)
Entertainment Tonight: (Episode dated 24 August 2007) (0000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.