Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Joaquim de Almeida

herec

má 62 rokov
Dátum narodenia: 15.03.1957 - Lisbon, Portugal
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Robosapien: Rebooted (2009)    
Cucina, La (2007)  80% 80%  Michael
Thanks to Gravity (2007)  80% 80%  Max Landa
Corazón de la tierra, El (2007)  70% 70%  
The Death and Life of Bobby Z (2007)  66% 66%  Don Huertero
Moscow Zero (2006)  49% 49%  Yuri
The Sangraal (2006)    
Celestínske proroctvo (2006)
The Celestine Prophecy
 70% 70%  Father Sanchez
Um Tiro no Escuro (2005)  80% 80%  Rafael
The Batman (2004)    Bane (voice)
Whore (2004)  50% 50%  Pierre
Fuggiasco, Il (2003)  70% 70%  Lolo
Imortais, Os (2003)  80% 80%  Roberto Alua
Stranded: Náufragos (2002)  60% 60%  Fidel Rodrigo
Sweat (2002)  50% 50%  Noh
Demon Island (2002)  25% 25%  Narrator (voice)
Entre chiens et loups (2002)  60% 60%  Radman/Constantin
Xangô de Baker Street, O (2001)  80% 80%  Sherlock Holmes
Za nepriateľskou líniou (2001)
Behind Enemy Lines
 64% 64%  Admiral Piquet
His Master's Voice (2001)  70% 70%  Oliveira
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (2000)  90% 90%  Mattsson, Silencio, Zuni, Fateen
The Art of Amália (2000)  80% 80%  Narrator (Portuguese Version)
Captains of April (2000)  90% 90%  Gervásio
One Man's Hero (1999)  60% 60%  Cortina
No Vacancy (1999)  50% 50%  Reynaldo
On the Run (1999)  70% 70%  Ignácio
Vendeta (1999)
Vendetta
 60% 60%  Joseph Macheca
Dolár za mŕtveho (1998)
Dollar for the Dead
 66% 66%  Bucho
La Cucaracha (1998)  54% 54%  Jose Guerra
Lásky v Lisabone (1997)
Elles
 49% 49%  Gigi
According to Pereira (1996)  64% 64%  Manuel
Desperado (1995)  74% 74%  Bucho
Adăo e Eva (1995)  58% 58%  Francisco
Láska na úteku / Len teba (1994)
Only You
 68% 68%  Giovanni
Jasné nebezpečenstvo (1994)
Clear and Present Danger
 64% 64%  Col. Felix Cortez/Roberto Alonzo
Rey pasmado, El (1992)  80% 80%  Almeida
Sandino (1990)    Sandino
Dobré ráno, Babylone (1987)
Good Morning, Babylon
 62% 62%  Andrea Bonnano
The Honorary Consul (1983)  42% 42%  Leon
The Soldier (1982)  89% 89%  #1 Soldier's Force member


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.