Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Camilla Power


Filmografia

 Herec
The Tournament (2008)  67% 67%  Powers Assistant
Not Only But Always (2004)  80% 80%  Judy Huxtable
Hornblower - Povinnosť (2003)
Hornblower: Duty
 93% 93%  Betsy
Byron (2003)    Lady Caroline Lamb
The Inspector Lynley Mysteries: Payment in Blood (2002)  70% 70%  Joanna Sydeham
Sparkhouse (2002)  70% 70%  Becky Lawton
Perfect Strangers (2001)  90% 90%  Martina
Uctívači temnot (2000)
The Calling
 50% 50%  Lynette
The Silver Chair (1990)  86% 86%  Jill Pole
Něco z Alenky (1988)
Neco z Alenky
 93% 93%  Alice (voice: English version)
A Summer Story (1988)  58% 58%  Sabina Halliday



Camilla Power
Príspevok čitateľa cateee95   
[pred 10. rokmi]
Camilla Power (narodila sa 13. novembra 1976) je Anglícko-írska herečka, ktorá je najznámejšia z televízneho prevedenia knihy C.S. Lewisa Strieborná stolička(ako Jill Polová) z BBC. Show bola odvisielaná počas šiestich týždňov cez Vianoce v roku 1990(krátko po jej 14. narodeninách).
Camilla začala hrať v skorom veku a jej prvé televízne vystúpenie bolo reklama na kuracie kotlety.
Svoj javiskový debutodštartovala v "The Prime of Miss Jean Brodie" v Národnom divadle v roku 1998. Jej hlas bol použitý v anglíckej verzii "Alice". Bola tiež pravidelný člen telenovely na Yorkshire Television "Emmerdale" dva roky. V roku 2006 sa objavila v dráme "Waterloo road" ako anglícka učiteľka Loma Dickeya vrátila sa v roku 2007 na druhú sériu až kým sa jej postava nezavraždila(mala sklerózu multiplex).
Narodila sa v Írsku ako vzdialená sesternica írskeho herca Tyrona E.Powera jr. Camillin skvelý starý otec Sir John Power bol členom Parlamentu pre ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
cateee95

KarmaRank: 4



Žilina
Príspevkov: 24
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.