Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Gemma Arterton


Filmografia

 Herec
Princ z Perzie: piesky času (2010)
Prince of Persia: The Sands of Time
 79% 79%  Tamina
Piráti na vlnách (2009)
The Boat That Rocked
 87% 87%  Desiree
Quantum of Solace (2008)  80% 80%  Strawberry Fields
RocknRolla (2008)  91% 91%  June
Three and Out (2008)  70% 70%  Frankie
Tess of the D'Urbervilles (2008)    Tess Durbeyfield (4 episodes, 20
Lost in Austen (2008)  79% 79%  Elizabeth Bennet (2 episodes, 20
Sexi internát (2007)
St. Trinian's
 70% 70%  Kelly

 Vystupoval v
Empire Movie Awards 2008 (2008)  60% 60%  Sama seba



filmy Gemmy arterton
Príspevok čitateľa anyanka   
[pred 8. rokmi]
V biografii Gemmy Arterton by som chcel doplniť filmy:
Quantum of Solace- 2008- postava: agentka Fields
Súboj titanov- 2010- postava: Io
Vďaka
Nedostatok ratingov
anyanka
Nový člen


Piešťany
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.