Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

John Heard

herec

má 69 rokov
Dátum narodenia: 7.03.1945 - Washington, District of Columbia, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Herkules 3D (2009)
Little Hercules in 3-D
   Coach Nimms
Formosa Betrayed (2008)    Tom Braxton
P.J. (2008)    Dr. Alan Shearson
Justice League: The New Frontier (2008)  89% 89%  Ace Morgan (voice)
The Lucky Ones (2008)  90% 90%  Bob
The Great Debaters (2007)  88% 88%  Sheriff Dozier
Brothers Three: An American Gothic (2007)  70% 70%  Father
Záchranári (2006)
The Guardian
 76% 76%  Capt. Frank Larson
Steel City (2006)  60% 60%  Carl Lee
Gamers (2006)  80% 80%  Gordon's Dad
Generácia X (2005)
The Chumscrubber
 82% 82%  Officer Lou Bratley
Dohoda (2005)
The Deal
 60% 60%  Professor Roseman
Locusts (2005)  40% 40%  Dr. Peter Axelrod
Sweet Land (2005)  100% 100%  Minister Sorrensen
Absolute Tangerine (2005)    
Edison (2005)  60% 60%  Capt. Brian Tilman
Někdo to rád blond (2004)
White Chicks
 59% 59%  Warren Vandergeld
Mind the Gap (2004)  80% 80%  Henry Richards
Jack & Bobby (2004)    Dennis Morgenthal
My Tiny Universe (2004)    The Producer/Bobby
Word of Honor (2003)  80% 80%  Dr. Steven Brandt
Pilotova žena (2002)
The Pilot's Wife
 53% 53%  Jack Lyons
Blázinec pondelňajšej noci (2002)
Monday Night Mayhem
 64% 64%  Roone Arledge
Nebezpečné dluhy (2001)
The Big Heist
 59% 59%  Richard Woods
Othelo (2001)
O
 71% 71%  Dean Brable
Väznica (2000)
Animal Factory
 69% 69%  James Decker
The Photographer (2000)  60% 60%  Marcello
Perfect Murder, Perfect Town: JonBenét and the City of Boulder (2000)  60% 60%  Larry Mason
Pollock (2000)  76% 76%  Tony Smith
The Secret Pact (1999)  60% 60%  Jerome Carver
Oči hada (1998)
Snake Eyes
 59% 59%  Gilbert Powell
Voda na púšti (1998)
Desert Blue
 53% 53%  Professor Lance Davidson
§ 187 (1997)
One Eight Seven
 69% 69%  Dave Childress
Men (1997)  46% 46%  George Babbington
Executive Power (1997)  50% 50%  Cyrus Walker
Predtým a potom (1996)
Before and After
 56% 56%  Wendell Bye
Moji drahí Američania (1996)
My Fellow Americans
 54% 54%  Vice President Ted Matthews
Stopy minulosti (1994)
Spoils of War
 60% 60%  Andrew
There Was a Little Boy (1993)  48% 48%  Gregg
Prípad Pelikán (1993)
The Pelican Brief
 67% 67%  Gavin Vereek, FBI Special Counse
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (1992)  74% 74%  Dan Lawn
Červená vážka (1992)
Radio Flyer
 71% 71%  Daugherty
Sám doma 2 - Stratený v New Yorku (1992)
Home Alone 2: Lost in New York
 68% 68%  Peter McCallister
Vodní země (1992)
Waterland
 58% 58%  Lewis Scott
Popínavá ruža (1991)
Rambling Rose
 74% 74%  Willcox Hillyer
Oklamaná (1991)
Deceived
 56% 56%  Jack Saunders
The End of Innocence (1990)  60% 60%  Dean
Čas prebudenia (1990)
Awakenings
 77% 77%  Dr. Kaufman
Mindwalk (1990)  87% 87%  Thomas Harriman
Sám doma (1990)
Home Alone
 75% 75%  Peter McCallister
Vězeň / Eskorta (1989)
The Package
 61% 61%  Col. Glen Whitacre
Hořící kříže / Zrazený (1988)
Betrayed
 55% 55%  Michael Carnes
Válka o fazolové pole (1988)
The Milagro Beanfield War
 66% 66%  Charlie Bloom, Activist Lawyer &
Osudové pláže (1988)
Beaches
 58% 58%  John Pierce
Veľký (1988)
Big
 84% 84%  Paul
The Telephone (1988)  30% 30%  Telephone Man
Dear America: Letters Home from Vietnam (1987)  88% 88%  Johnny Boy? (voice)
Out on a Limb (1987)  92% 92%  David Manning
Too Scared to Scream (1985)  40% 40%  Sid
Heaven Help Us (1985)  58% 58%  Brother Timothy
The Trip to Bountiful (1985)  80% 80%  Ludie Watts
Po zavírací době (1985)
After Hours
 72% 72%  Tom
C.H.U.D. (1984)  51% 51%  George Cooper
Mačací ľudia (1982)
Cat People
 48% 48%  Oliver Yates
Cutterova cesta (1981)
Cutter's Way
 72% 72%  Alex Cutter
Heart Beat (1980)  60% 60%  Jack Kerouac
Head Over Heels (1979)  58% 58%  Charles
Between the Lines (1977)  66% 66%  Harry Lucas


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.