Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rosanna Arquette

herečka

má 59 rokov
Skutočné meno: Rosanna Lauren Arquette
Dátum narodenia: 10.08.1959 - New York, New York, USA
Výška: 160 cm
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (5)

 Herec
Run for Her Life (2009)    Dr. Rubin
Ball Don't Lie (2008)  60% 60%  Francine
Growing Op (2008)  90% 90%  Diana
Terra (2007)  79% 79%  (voice)
What About Brian (2006)    Nicole 'Nic'
Kids in America (2005)  59% 59%  Abby Pratt
My Suicidal Sweetheart (2005)  59% 59%  Vera
Iowa (2005)  70% 70%  Effie Harte
Gilded Stones (2004)    Sally
Dead Cool (2004)    Deirdre
Strach (2003)
Rush of Fear
 50% 50%  Alex McGuire
Big Bad Love (2001)  51% 51%  Velma
Dobrá rada (2001)
Good Advice
 60% 60%  Cathy Sherman
Deník sexuálních obětí (2001)
Diary of a Sex Addict
 72% 72%  Grace Horn
Things Behind the Sun (2001)  60% 60%  Pete
To je mé tělo (2000)
Too Much Flesh
 60% 60%  Amy
Jed: Len ty a ja (2000)
Poison
 40% 40%  Dana
Môj sused zabijak (2000)
The Whole Nine Yards
 61% 61%  Sophie Oseransky
Malcolm in the Middle: Burning Man (2000)    Anita
Switched at Birth (1999)  60% 60%  Linda
Sugar Town (1999)  56% 56%  Eva
Zločin a trest v New York City (1998)
Hell's Kitchen
 50% 50%  Liz McNeary
I'm Losing You (1998)  48% 48%  Rachel Krohn
Fait Accompli (1998)  40% 40%  Jezzebelle
I Know What You Did (1998)  59% 59%  Stacey Keane
Osudová stávka (1998)
Buffalo '66
 73% 73%  Wendy Balsam
Dolu vodou (1998)
Floating Away
 60% 60%  Maurey Talbot
Za hranicí zákona (1997)
Do Me a Favor
 50% 50%  Alex Langley
Klamár (1997)
Deceiver
 66% 66%  Mrs. Kennesaw
Na rybách (1997)
Gone Fishin'
 44% 44%  Rita
Crash (1996)  64% 64%  Gabrielle
Search and Destroy (1995)  51% 51%  Lauren Mirkheim
Nowhere to Hide (1994)  51% 51%  Sarah Blake
Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)
Pulp Fiction
 93% 93%  Jody
Niet úniku (1993)
Nowhere to Run
 52% 52%  Clydie Anderson
The Wrong Man (1993)  62% 62%  Missy Mills
Soukromý případ / V temném lese / Vraždy v temném lese (1992)
In the Deep Woods
 59% 59%  Joanna Warren
Fathers & Sons (1992)  50% 50%  Miss Athena
Son of the Morning Star (1991)  80% 80%  Libby Custer
Let votrelca (1991)
Flight of the Intruder
 60% 60%  Callie
The Linguini Incident (1991)  51% 51%  Lucy
Sweet Revenge (1990)  48% 48%  Kate
Black Rainbow (1989)  56% 56%  Martha Travis
Poviedky z New Yorku (1989)
New York Stories
 66% 66%  Paulette
Magická hlbočina (1988)
The Big Blue
 80% 80%  Johana Baker
8 miliónů způsobů jak zemřít (1986)
8 Million Ways to Die
 48% 48%  Sarah
Nobody's Fool (1986)  47% 47%  Cassie
Hľadám Susan. Zn.: Zúfalo (1985)
Desperately Seeking Susan
 60% 60%  Roberta Glass
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Comedy/Musical 1986
Po zavírací době (1985)
After Hours
 72% 72%  Marcy Franklin
    · Nominácia na BAFTA Award - Best Actress in a Supporting Role 1987
Hľadám Susan. Zn.: Zúfalo (1985)
Desperately Seeking Susan
 60% 60%  Roberta Glass
    · Vyhrala BAFTA Award - Best Actress in a Supporting Ro b50 le 1986
Silverado (1985)  67% 67%  Hannah
Přistání v divočině / Pilotův návrat (1985)
The Aviator
 60% 60%  Tillie Hansen
Baby It's You (1983)  74% 74%  Jill Rosen
The Wall (1982)  60% 60%  Halinka Apt
Johnny Belinda (1982)  62% 62%  Belinda McAdam
The Executioner's Song (1982)  87% 87%  Nicole Baker
S.O.B. (1981)  74% 74%  Babs
A Long Way Home (1981)  51% 51%  Rose Cavanaugh
Gorp (1980)  40% 40%  Judy
The Ordeal of Patty Hearst (1979)    Becky
The Dark Secret of Harvest Home (1978)    Kate Constantine

 
 Réžia
All We Are Saying (2005)    
Searching for Debra Winger (2002)  56% 56%  
 
 Produkcia
All We Are Saying (2005)    
Searching for Debra Winger (2002)  56% 56%  

 Vystupoval v
Nick Nolte: No Exit (2008)  100% 100%  Sama seba
Certifiably Jonathan (2007)  59% 59%  Sama seba
2006 Independent Spirit Awards (2006)  70% 70%  Sama seba
Intimate Portrait: Rosanna Arquette (2003)  30% 30%  Sama seba
Searching for Debra Winger (2002)  56% 56%  Sama seba
Pulp Fiction: The Facts (2002)  96% 96%  Sama seba
Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (1997)  70% 70%  Sama seba (segment "Liberian Girl"
Celebrities Uncensored: (Episode #1.4) (0000)    Sama seba (archive footage)
Cinema mil: (Episode #1.11) (0000)    Sama seba (archive footage)
Celebrities Uncensored: (Episode #1.8) (0000)    Sama seba (archive footage)


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.