Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Nicholas Hoult

Herec

má 28 rokov
Dátum narodenia: 7.12.1989 - Wokingham, Surrey, England, UK
Výška: 173 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
X-Men: First Class (2011)  89% 89%  Hank McCoy / Beast
Kidulthood (2006)  60% 60%  Blake
Wah-Wah (2005)  70% 70%  Ralph Compton
Pan rosnička (2005)
The Weather Man
 80% 80%  Mike
Ako na vec (2002)
About a Boy
 78% 78%  Marcus
Intimate Relations (1996)  58% 58%  Bobby

 Vystupoval v
The 60th Annual Golden Globe Awards (2003)  60% 60%  Sám seba
Friday Night with Jonathan Ross: (Episode #14.6) (0000)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.