Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jesse James

má 29 rokov
Dátum narodenia: 14.09.1989 - Palm Springs, California, USA
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
Jumper (2008)  68% 68%  Young Mark
The Flyboys (2008)  80% 80%  Jason McIntyre
The Darkroom (2006)  70% 70%  J-Dawg
3:15 zomrieš! (2005)
The Amityville Horror
 71% 71%  Billy Lutz
Osudový dotyk (2004)
The Butterfly Effect
 85% 85%  Tommy Miller at 13
Uhoď ji, je to Francouzka! (2002)
Slap Her... She's French
 35% 35%  Randolph Grady
Fear of the Dark (2002)  60% 60%  Ryan Billings
Bailey's Mistake / Dar (2001)
Bailey's Mistake
 50% 50%  Dylan Donovan
Kokaín (2001)
Blow
 79% 79%  Young George
Zaveste, prosím (2000)
Hanging Up
 50% 50%  Jesse Marks
Správa vo fľaši (1999)
Message in a Bottle
 59% 59%  Jason Osborne
A Dog of Flanders (1999)  54% 54%  Young Nello
Perníkový dedko (1998)
The Gingerbread Man
 48% 48%  Jeff
X Files, The: The Unnatural (1993)    Poorboy


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.