Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rachel Griffiths

herečka

má 50 rokov
Dátum narodenia: 4.06.1968 - Melbourne, Victoria, Australia
Výška: 176 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
Comanche Moon (2008)    Inez Scull (3 episodes, 2008)
Beautiful Kate (2008)    Sally Kendall
Let's Dance (2006)
Step Up
 83% 83%  Director Gordon
Brothers & Sisters: An Act of Will (2006)    Sarah Whedon
Bratia a sestry (2006)
Brothers & Sisters: Patriarchy
   Sarah Walker Whedon
Angel (2005)  60% 60%  Nicole
Plainsong (2004)  64% 64%  Maggie Jonas
Kellyho gang (2003)
Ned Kelly
 62% 62%  Mrs. Scott
Dokonalá lúpež (2002)
The Hard Word
 51% 51%  Carol Twentyman
The Adventures of Tom Thumb & Thumbelina (2002)  60% 60%  Albertine (voice)
Zelenáč (2002)
The Rookie
 64% 64%  Lorri Morris
Dohola? (2001)
Blow Dry
 56% 56%  Sandra
Very Annie Mary (2001)  70% 70%  Annie Mary Pugh
Kokaín (2001)
Blow
 79% 79%  Ermine Jung
The Suffering: Ties That Bind (2000)  80% 80%  Jordan (voice)
Já, jenom já (1999)
Me Myself I
 66% 66%  Pamela Drury
Divorcing Jack (1998)  58% 58%  Lee Cooper
Since You've Been Gone (1998)  48% 48%  Sally Zalinsky
Among Giants (1998)  56% 56%  Gerry
Hilary a Jackie (1998)
Hilary and Jackie
 77% 77%  Hilary 'Hils' du Pré
    · Nominácia na Academy Award - Best Actress in a Supporting Role 1999
My Son the Fanatic (1997)  80% 80%  Bettina
Welcome to Woop Woop (1997)  49% 49%  Sylvia
Tú svadbu treba zrušiť! (1997)
My Best Friend's Wedding
 65% 65%  Samantha Newhouse
Noc bláznů (1996)
Cosi
 58% 58%  Lucy
Děti revoluce (1996)
Children of the Revolution
 66% 66%  Constable Anna
Jude (1996)  58% 58%  Arabella
Muriel sa vydáva (1994)
Muriel's Wedding
 75% 75%  Rhonda Epinstalk

 Vystupoval v
Showboy (2002)  50% 50%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.