Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Hank Azaria

herec

má 54 rokov
Skutočné meno: Hank Alber Azaria
Dátum narodenia: 25.04.1964 - Queens, New York, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (11)

 Herec
Noc v múzeu 2 (2009)
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
 63% 63%  Kah Mun Rah
Year One (2009)  57% 57%  Abraham
The Simpsons Ride (2008)  100% 100%  Chief Wiggum / Apu Nahasapeemape
Maratón lásky (2007)
Run Fatboy Run
 79% 79%  Whit
Chicago 10 (2007)  90% 90%  Sám seba (voice)
Simpsonovci vo filme (2007)
The Simpsons Movie
 88% 88%  Professor Frink / Comic Book Guy
The Aristocrats (2005)  70% 70%  Sám seba
Samá chvála (2004)
Eulogy
 58% 58%  Daniel Collins
Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (2004)
Dodgeball: A True Underdog Story
 66% 66%  Young Patches O'Houlihan
Riskni to s Polly (2004)
Along Came Polly
 59% 59%  Claude
Huff (2004)
!Huff
 97% 97%  Craig Huffstodt
Nobody's Perfect (2004)  60% 60%  Ray
Shattered Glass (2003)  80% 80%  Michael Kelly
Kdo to štěká? (2002)
Bark!
 57% 57%  Sam
Zlatíčka pre každého (2001)
America's Sweethearts
 58% 58%  Hector Gorgonzolas
Povstanie (2001)
Uprising
 86% 86%  Mordechai Anielewicz
Neodvolatelná mise (2000)
Fail Safe
 68% 68%  Prof. Groeteschele
6th Annual Screen Actors Guild Awards (2000)  40% 40%  
Virtuálny svet (2000)
CyberWorld
 91% 91%  Police Chief Clancy Wiggum, Prof
Mystery, Aljaška (1999)
Mystery, Alaska
 58% 58%  Charles Danner
Bartok úžasný (1999)
Bartok the Magnificent
 20% 20%  Bartok (voice)
Superhrdinovia (1999)
Mystery Men
 56% 56%  The Blue Raja
Cradle Will Rock (1999)  66% 66%  Marc Blitzstein
Tuesdays with Morrie (1999)  87% 87%  Mitch Albom
    · Vyhral Emmy - Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or a Movie 2000
Celebrity (1998)  57% 57%  David
Veľké nádeje (1998)
Great Expectations
 59% 59%  Walter Plane
Tráva je zlatá baňa (1998)
Homegrown
 60% 60%  Carter
Godzilla (1998)  57% 57%  Victor 'Animal' Palotti
Anastázia (1997)
Anastasia
 64% 64%  Bartok (voice)
Jasný terč (1997)
Grosse Pointe Blank
 71% 71%  Steven Lardner
Vtáčia klietka (1996)
The Birdcage
 63% 63%  Agador
Horlivosť / Neľútostný súboj (1995)
Heat
 84% 84%  Alan Marciano
Teraz a potom (1995)
Now and Then
 62% 62%  Bud Kent
Friends (1994)    David
Friends (1994)    David
Friends (1994)    David
Otázky a odpovědi (1994)
Quiz Show
 83% 83%  Albert Freedman
Friends (1994)    David
Pretty Woman (1990)  76% 76%  Detective
Simpsons, The: Brush with Greatness (1989)    Apu / Others (voice)
The Simpsons (1989)  91% 91%  Moe Szyslak/Snake/Apu/Chief Wigg
The Simpsons Christmas Special (1989)  98% 98%  Moe Szyslak (voice)

 
 Réžia
Outsourced (2008)    
Nobody's Perfect (2004)  60% 60%  
 
 Scenár
Nobody's Perfect (2004)  60% 60%  
 
 Produkcia
Outsourced (2008)    executive producer
Huff (2004)
!Huff
 97% 97%  
Nobody's Perfect (2004)  60% 60%  executive producer

 Vystupoval v
The 58th Annual Primetime Emmy Awards (2006)  40% 40%  Sám seba
Special Thanks to Roy London (2005)  97% 97%  Sám seba
11th Annual Screen Actors Guild Awards (2005)  59% 59%  Sám seba - Nominee for Outstandin
Godzilla: On Assignment with Charles Caiman (1998)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.