Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Marg Helgenberger

herečka

má 60 rokov
Skutočné meno: Mary Marg Helgenberger
Dátum narodenia: 16.11.1958 - Fremont, Nebraska, USA
Výška: 171 cm
Znamenie:
ŠKORPIÓN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Wonder Woman (2008)    Hera (voice)
Conan: Red Nails (2008)    Princess Tascela (voice)
Columbus Day (2008)  70% 70%  Alice
Mr. Brooks (2007)  88% 88%  Emma Brooks
V dobrej spoločnosti (2004)
In Good Company
 73% 73%  Ann Foreman
CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives (2000)    CSI Level 3 Catherine Willows (v
CSI: Crime Scene Investigation: Double Cross (2000)    Catherine Willows
Erin Brockovich (2000)  77% 77%  Donna Jensen
CSI: Kriminálka Las Vegas (2000)
CSI: Crime Scene Investigation
 91% 91%  Catherine Willows
Perfect Murder, Perfect Town: JonBenét and the City of Boulder (2000)  60% 60%  Patsy Ramsey
Prísľub smrti (1999)
Lethal Vows
 56% 56%  Ellen Farris
Happy Face Murders (1999)    Jen Powell
Vojna v zálive (1998)
Thanks of a Grateful Nation
 91% 91%  Jerrilynn Folz
Mutant 2 (1998)
Species II
 38% 38%  Dr. Laura Baker
Tajný agent (1997)
Fire Down Below
 49% 49%  Sarah Kellogg
The Last Time I Committed Suicide (1997)  60% 60%  Lizzy
Gold Coast (1997)  60% 60%  Karen DiCilia
Vražda v přímém přenosu (1997)
Murder Live!
 70% 70%  Pia Postman
Hlavolam (1996)
Conundrum
 95% 95%  Det. Rose Ekberg
Mutant (1995)
Species
 55% 55%  Dr. Laura Baker
Ničomníci (1995)
Bad Boys
 70% 70%  Alison Sinclair
Cesta kovbojov (1994)
The Cowboy Way
 48% 48%  Margarette
The Tommyknockers (1993)  51% 51%  Bobbi Anderson
Through the Eyes of a Killer (1992)  60% 60%  Laurie Fisher
Crooked Hearts (1991)  51% 51%  Jennetta
Navždy (1989)
Always
 64% 64%  Rachel
After Midnight (1989)  48% 48%  Alex
China Beach (1988)  80% 80%  Karen Charlene 'K.C.' Koloski

 Vystupoval v
The 32nd Annual People's Choice Awards (2006)  30% 30%  Sama seba
8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002)  40% 40%  Sama seba (Presenter)
Corazón de...: (Episode dated 11 January 2006) (0000)    Sama seba (archive footage)



Marg Helgenberger
Príspevok čitateľa mima974   
[pred 10. rokmi]
Mary Margaret Helgenberger sa narodila 16.11. 1958 vo Fremonte(Nebraska). Je americká herečka nominovaná na Emmy a Zlatý glóbus. Je známa vďaka roli Catherine Willowsovej v seriáli CSI Las Vegas a KC Koloski v seriáli China Beach, za ktorú dostala Emmy.
Je dcérou zdravotnej sestry a kontrolóra mäsa, má nemecké a írske korene a dostalo sa jej katolíckej výchovy. Má staršiu sestru Ann a mladšieho bratra Curta. Než šla na vysokú, chcela byť zdravotná sestra po svojej matke, stala se ale moderátorkou počasia. Po škole dostala prvnú profesionálnu rolu v jednej dlhotrvajúcej soap opere. Potom vystiedala niekoľko menších rolí v rôznych seriáloch. V roku 1988 prišla jej veľká rola v seriáli China Beach, za ktorú získala Emmy. Potom prišlo konečne niekoľko rolí vo filmoch (After Midnight, Always, A Guy Named Joe, Mutant, ...). Behom 90-tych rokov sa objavila v mnohých televíznych programoch (napr.. Pohotovosť). Ďalšia veľká rola ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 100%  TR 100% (ratings:4)
mima974

KarmaRank: 6



Banská Bystrica
Príspevkov: 107
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.