Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Joe Pantoliano

herec

má 67 rokov
Dátum narodenia: 12.09.1951 - Hoboken, New Jersey, USA
Výška: 181 cm
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (5)

 Herec
The Job (2009)    Perriman
Spring Break '83 (2008)    Sargeant Coltrane
To Live and Die (2008)    David Kaplow
The Legend of Secret Pass (2008)  29% 29%  Chucksta (voice)
The Golden Door (2008)  80% 80%  George
Amorov úlet (2006)
The Pleasure of Your Company
 87% 87%  Smitty
Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006)  30% 30%  Mayor M.T. Gunn
Unknown (2006)  59% 59%  Bound Man
The Moguls (2005)  70% 70%  Some Idiot
The Easter Egg Adventure (2005)  70% 70%  Terrible Timmy Takit (voice)
The Check Up (2005)  70% 70%  The Inspector
Little Victories (2004)    
A Piece of My Heart (2004)  60% 60%  Louis Carbonelli
Second Best (2004)  60% 60%  Elliot
Bad Boys 2 (2003)
Bad Boys II
 76% 76%  Captain Howard
Daredevil (2003)  50% 50%  Ben Urich
Pluto Nash (2002)
The Adventures of Pluto Nash
 44% 44%  Mogan
Memento (2000)  89% 89%  Teddy Gammell
Silver Man (2000)  60% 60%  Norbert
Grand Theft Auto III (2000)  100% 100%  Luigi Goterelli (voice)
Hromy a blesky (2000)
Ready to Rumble
 48% 48%  Titus Sinclair
Olive, the Other Reindeer (1999)  78% 78%  Martini (voice)
The Life Before This (1999)  58% 58%  Jake Maclean
The Taxman (1999)  90% 90%  Al Benjamin
New Blood (1999)  51% 51%  Hellman
Matrix (1999)
The Matrix
 92% 92%  Cypher
Černá a bílá (1999)
Black and White
 62% 62%  Bill King
Mafiánský synek (1998)
Hoods
 50% 50%  Charlie Flynn
Šerifovia (1998)
U.S. Marshals
 65% 65%  Deputy Marshal Cosmo Renfro
Godzilla: The Series (1998)    Animal Palotti (voice)
Tinseltown (1997)  50% 50%  Arnie
Pankhart (1997)
Natural Enemy
 60% 60%  Stuart
Vysoká hra (1997)
Top of the World
 50% 50%  Vince Castor
87. revír: Sníh (1996)
Ed McBain's 87th Precinct: Ice
 60% 60%  Det. Meyer Meyer
EZ Streets (1996)  90% 90%  Jimmy Murtha
Pasca (1996)
Bound
 74% 74%  Caesar
Ničomníci (1995)
Bad Boys
 70% 70%  Capt. Howard
Steal Big Steal Little (1995)  50% 50%  Eddie Agopian, Ruben's Lawyer
The Outer Limits (1995)    Stan Harbinger
Nesmrtelní (1995)
The Immortals
 48% 48%  Pete Tunnell
The Last Word (1995)  46% 46%  Doc
The Flight of the Dove (1994)  46% 46%  Attorney Brezner
Teresa's Tattoo (1994)  50% 50%  Bruno
Bink v meste (1994)
Baby's Day Out
 61% 61%  Norby
Srdcová trojka (1993)
Three of Hearts
 51% 51%  Mickey
Utečenec (1993)
The Fugitive
 84% 84%  Cosmo Renfro
Dívka z kalendáře (1993)
Calendar Girl
 42% 42%  Harvey Darpinian
Through the Eyes of a Killer (1992)  60% 60%  Jerry
Zandalee (1991)  59% 59%  Gerri
Short Time (1990)  51% 51%  Scalese
Downtown (1990)  48% 48%  White
Poslední z najlepších (1990)
The Last of the Finest
 51% 51%  Wayne Gross
El Diablo (1990)  92% 92%  Kid Durango
Nightbreaker (1989)  66% 66%  Sgt. Russell
The In Crowd (1988)  48% 48%  Perry Parker
Rock 'n' Roll Mom (1988)  56% 56%  Ronnie
Polnočný beh (1988)
Midnight Run
 80% 80%  Eddie Moscone
Destination America (1987)    Lt. Mike Amico
Amazonky na Měsíci (1987)
Amazon Women on the Moon
 48% 48%  Sy Swerdlow (segment "Hairloomin
La Bamba (1987)  70% 70%  Bob Keene
Ríša slnka (1987)
Empire of the Sun
 81% 81%  Frank Demarest
Právo v L.A. (1986)
L.A. Law
 80% 80%  Rob Cavanaugh
Running Scared (1986)  58% 58%  Snake
The Mean Season (1985)  62% 62%  Andy Porter
Rošťáci / Buráci (1985)
The Goonies
 64% 64%  Francis Fratelli
Riskantní podnik (1983)
Risky Business
 74% 74%  Guido
The Final Terror (1983)  88% 88%  Eggar
Eddie and the Cruisers (1983)  62% 62%  Doc Robbins
Monsignor (1982)  50% 50%  Musso
The Idolmaker (1980)  56% 56%  Gino Pilato
M*A*S*H: Identity Crisis (1972)    Cpl Josh Levin/Cpl Gerald Mullen

 
 Réžia
Just Like Mona (2003)  40% 40%  
 
 Scenár
Just Like Mona (2003)  40% 40%  8 votes
 
 Produkcia
Second Best (2004)  60% 60%  

 Vystupoval v
Hollywood Renegade (2008)    Sám seba
The Contender: To Be the Man, You've Got to Beat the Man! (2005)    Sám seba
America Speaks Out (2004)    Sám seba
Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil' (2003)  50% 50%  Sám seba
Daredevil: From the Comic to the Big Screen (2003)  40% 40%  Sám seba
Pitch (1997)  70% 70%  Sám seba



to je ksicht do piče
Príspevok čitateľa sydney-fox   
[poldruha roka]
kokos... to ksich na tej fotke, ma jebne do piče... vyzerá ako človek ktorý niekde na jarmoku zedol pečenú klobásu a zapil ju litrom burčiaku, hodinu potom hľadal hajzel a ten ksicht to je výraz úľavy keď ho konečne našel...
alebo ako niekto komu niekto iný stupil v dave na nohu, ma jebne z neho alebo ako niekto, komu ako sa hovorí pricvikli gule do zveráka.. xixi
a takýto ksichti sú že vraj herci, americkí herci z Holywoodu, to je potom dosť na piču, keď takýto s takýmito ksichtami hrajú vo filmoch, hm...
Nedostatok ratingov
sydney-fox
Nový člen


Príspevkov: 1
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.