Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Faith Ford

má 54 rokov
Skutočné meno: Alexis Ford
Dátum narodenia: 14.09.1964 - Alexandria, Louisiana, USA
Výška: 181 cm
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (3)

 Herec
Carpoolers (2007)    Leila (6 episodes, 2007)
Cumlikátor (2005)
The Pacifier
 66% 66%  Julie Plummer
Beethoven 5 (2003)
Beethoven's 5th
 12% 12%  Julie Dempsey
Moms On Strike (2002)  60% 60%  Pam Harris
Sometimes They Come Back... for More (1999)  29% 29%  Dr. Jennifer Wells
Víkend (1996)
A Weekend in the Country
 60% 60%  Susan Kaye

 Vystupoval v
1st Annual TV Guide Awards (1999)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.