Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Richard Tyson

Herec

má 57 rokov
Dátum narodenia: 13.02.1961 - Mobile, Alabama, USA
Výška: 191 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Magic Man (2009)    Detective Rogers
Knight Fever (2008)    
Jake's Corner (2008)  80% 80%  Johnny Dunn
3 Days Gone (2008)    Agent Markowitz
Richard III (2008)    Duke of Clarence
No Bad Days (2008)    Robert
Sin-Jin Smyth (2008)    Federal Marshal Tyree
The Fear Chamber (2008)    Teddy
Clown Face (2008)    Wheeler
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane (2007)  71% 71%  Paul Judd
Big Bad Wolf (2006)    Mitchell Toblat
The Visitation (2006)  44% 44%  Sheriff Brett Henchle
Yesterday's Dreams (2005)    Jake
Lonesome Matador (2005)    Husband
Genghis Khan (2005)  70% 70%  Genghis Khan
Moscow Heat (2004)  29% 29%  Nikolay Klimov
Drsné městečko (2004)
The Trail to Hope Rose
 61% 61%  Gerald Rutledge
Last Flight Out (2004)  70% 70%  Dan
Ohnivá pasca (2001)
Firetrap
 60% 60%  Paul Brody
Operace Sandman: Válečníci v pekle (2000)
Operation Sandman
 50% 50%  Gunnery Sergeant Riggins
Bojisko Zem (2000)
Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000
 35% 35%  Robert the Fox
Pavučina smrti (1998)
Implicated
 50% 50%  Carl
The Pandora Project (1998)  40% 40%  Captain William Stenwick
Niečo na tej Mary je (1998)
There's Something About Mary
 78% 78%  Detective Krevoy
Tigre púšte (1998)
Desert Thunder
 50% 50%  Ralph Streets
Králi bowlingu (1996)
Kingpin
 67% 67%  Owner of Stiffy's
The Glass Cage (1996)  40% 40%  Paul Yaeger
Čas před explozí (1996)
Time Under Fire
 40% 40%  Koda
Pharaoh's Army (1995)  62% 62%  Rodie
Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick (1993)  40% 40%  Bud (segment "Talk To Me Baby")
Dark Tide (1993)  40% 40%  Dak
Babe (1992)
The Babe
 56% 56%  Guy Bush
Policajt zo škôlky (1990)
Kindergarten Cop
 61% 61%  Cullen Crisp, Sr.
Two Moon Junction (1988)  79% 79%  Perry
Three O'Clock High (1987)  58% 58%  Buddy Revell


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.