Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Donnie Yen

má 55 rokov
Skutočné meno: Donnie Yen Ji-Dan
Dátum narodenia: 27.07.1963 - Canton, China
Výška: 176 cm
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Yat doi chung si Yip Man (2009)  75% 75%  Yip Man
Kwong saan mei yan (2008)  70% 70%  Muyong Xuehu
Wa pei (2008)  70% 70%  Pang Yong
Dou fo sin (2007)  80% 80%  Det. Sgt. Ma Jun
Lung fu mun (2006)
Lung fu moon
 76% 76%  Dragon Wong
Saat po long (2005)  66% 66%  Insp. Ma Kwan
Sedm mečů (2005)
Seven Swords
 61% 61%  Chu Zhao Nan
Fa dou daai jin (2004)  60% 60%  Crouching Tiger Hidden Dragon
Luen ching go gup (2004)  59% 59%  Victor
Šanghajskí rytieri (2003)
Shanghai Knights
 65% 65%  Wu Chow
Hrdina (2002)
Hero
 87% 87%  Sky
Blade II / Blade 2 (2002)
Blade II
 69% 69%  Snowman
Highlander: Zúčtovanie (2000)
Highlander: Endgame
 68% 68%  Jin Ke
Ballistic Kiss (1998)  59% 59%  Cat Lee
666 mo gui fu huo (1996)  96% 96%  Mo Ti Nam
Yong Chun (1994)  80% 80%  Leung Pok To
Cinema of Vengeance (1994)  43% 43%  
Siunin Wong Fei-hung tsi titmalau (1993)
Iron Monkey
 80% 80%  Wong Kei-Ying
Xin liu xing hu die jian (1993)    Yip Cheung
Wong Fei-hung ji yi: Naam yi dong ji keung (1992)
Once Upon a Time in China II
 80% 80%  Lan
Xin long men ke zhan (1992)  80% 80%  Tsao Siu Yan
Red Force (1989)
Huang jia shi jie zhi IV: Zhi ji zheng ren
   Donny
Tygří klec (1988)
Te jing tu long
   Terry

 
 Réžia
Gin chap hak mooi gwai (2004)  59% 59%  
Ballistic Kiss (1998)  59% 59%  
 
 Produkcia
Dou fo sin (2007)  80% 80%  
Kung Fu Master (2005)    
Ballistic Kiss (1998)  59% 59%  
 
 Hudba
Yong Chun (1994)  80% 80%  



Príspevok čitateľa Capko    [pred 9. rokmi]
Halo
Nedostatok ratingov
Capko
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.