Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Nancy Kwan

má 79 rokov
Dátum narodenia: 19.05.1939 - Hong Kong
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Murder on the Yellow Brick Road (2005)    Natalie Chung
Dračí život Bruce Lee (1993)
Dragon: The Bruce Lee Story
 63% 63%  Gussie Yang
Miracle Landing (1990)  57% 57%  C.B. Lansing
Cold Dog Soup (1990)  42% 42%  Madame Chang
Reel Horror (1985)  29% 29%  Leslie (archive footage)
The Last Ninja (1983)  40% 40%  Noriko Sakura
Night Creature (1977)  59% 59%  Leslie
Project: Kill (1976)    Lee Su
The Wrecking Crew (1969)  56% 56%  Yu-Rang
Hawaii Five-O: Cocoon (1968)  80% 80%  Rosemary Quong
Hölle von Macao, Die (1967)  59% 59%  Tina
Lt. Robin Crusoe, U.S.N. (1966)  60% 60%  Wednesday
Fate Is the Hunter (1964)  62% 62%  Sally Fraser (oceanographer/Jack
Flower Drum Song (1961)  53% 53%  Linda Low
The World of Suzie Wong (1960)  48% 48%  Suzie Wong a.k.a. Mee Ling Wong
    · Nominácia na Golden Globe - Best Motion Picture Actress - Drama 1961

 Vystupoval v
Ka Shen's Journey (2008)    Sama seba
Hollywood Chinese (2007)  100% 100%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.