Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rod Taylor

má 89 rokov
Skutočné meno: Rodney Sturt Taylor
Dátum narodenia: 11.01.1930 - Sydney, New South Wales, Australia
Výška: 184 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Kaw (2007)  62% 62%  Doc
Welcome to Woop Woop (1997)  49% 49%  Daddy O
Lovecká sezóna (1996)
Open Season
 51% 51%  Billy Patrick
Palomino (1991)  56% 56%  Bill King
The Treasure Seekers (1979)    Marian Casey
The Deadly Trackers (1973)    Frank Brand
Vlakoví lupiči (1973)
The Train Robbers
 78% 78%  Grady
Zabriskie Point (1970)  78% 78%  Lee Allen
The Mercenaries (1968)  62% 62%  Curry
Hotel (1967)  56% 56%  Peter McDermott
The Glass Bottom Boat (1966)  62% 62%  Bruce Templeton
36 Hours (1965)  64% 64%  Maj. Walter Gerber
The Liquidator (1965)  51% 51%  Boysie Oakes
Young Cassidy (1965)  62% 62%  John Cassidy
Fate Is the Hunter (1964)  62% 62%  Capt. Jack Savage
A Gathering of Eagles (1963)  56% 56%  Col. Hollis Farr
The V.I.P.s (1963)  70% 70%  Les Mangrum
Vtáci (1963)
The Birds
 78% 78%  Mitch Brenner
Sunday in New York (1963)  58% 58%  Mike Mitchell a.k.a. Adam Tyler
101 dalmatinů (1961)
One Hundred and One Dalmatians
 83% 83%  Pongo (voice)
The Time Machine (1960)  75% 75%  George (H. G. Wells)
Ask Any Girl (1959)  62% 62%  Ross Tayford
Separate Tables (1958)  80% 80%  Charles
Raintree County (1957)  66% 66%  Garwood B. Jones
The Catered Affair (1956)  74% 74%  Ralph Halloran
World Without End (1956)  56% 56%  Herbert Ellis
Obor (1956)
Giant
 85% 85%  Sir David Karfrey

 
 Scenár
The Treasure Seekers (1979)    

 Vystupoval v
All About 'The Birds' (2000)  80% 80%  Sám seba
Operation Raintree (1957)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.