Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Michael Q. Schmidt


Filmografia

 Herec
Snatched! (2009)    Cyrus
Gurney Journey (2008)  100% 100%  Ogre Dad
Accidents Happen (2008)  100% 100%  Mr. Bell
Adam & Evelyn (2008)  50% 50%  Male Bar Patron
r3tual (2008)    The Demon
Expendable (2008)  50% 50%  Leo the Outfitter
Fear Ever After (2007)  50% 50%  Billy Bob Barfield
Piggies (2007)  50% 50%  Barney Stubbs, Eldon Stubbs, Jon
Paris in Jail: The Music Video (2007)  60% 60%  The Inmate
Axegrinder (2006)  100% 100%  Jester
A Happy Ending (2005)  80% 80%  Huge Naked Guy
Skeletons in the Closet (2005)  40% 40%  Police Chief Norm Riley


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.