Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tom Hardy


Filmografia

 Herec
RocknRolla (2008)  91% 91%  Handsome Bob
Sucker Punch (2008)  100% 100%  Rodders
The Code (2008)    Michaels
Bronson (2008)  69% 69%  Charles Bronson
W Delta Z (2007)  73% 73%  Pierre Jackson
Flood (2007)  59% 59%  Zack
Sweeney Todd (2006)  80% 80%  Matthew Payne
Minotaurus (2006)
Minotaur
 33% 33%  Theo
Scenes of a Sexual Nature (2006)  80% 80%  Noel
Útěk z Colditzu (2005)
Colditz
 30% 30%  2nd Lt. Jack Rose
Po krk v extáze (2004)
Layer Cake
 78% 78%  Clarkie
EMR (2004)  70% 70%  Henry
Láska a . (2003)
Dot the I
 62% 62%  Tom
Zučtovanie (2003)
The Reckoning
 88% 88%  Straw
Smrtící dávka (2003)
LD 50 Lethal Dose
 50% 50%  Matt
Star Trek: Nemesis (2002)  62% 62%  Shinzon
Simon: An English Legionnaire (2002)  59% 59%  Pascal Dupont
Čierny jastrab zostrelený (2001)
Black Hawk Down
 84% 84%  Spec. Lance Twombly

 Vystupoval v
The Evening Standard Theatre Awards 2003 (2003)    Sám seba



Príspevok čitateľa anyanka    [pred 8. rokmi]
2010- Inception- postava: Eames
Nedostatok ratingov
anyanka
Nový člen


Piešťany
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.