Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Mark Pellegrino

má 49 rokov
Dátum narodenia: 9.04.1965 - Los Angeles, California, USA
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Bad Meat (2009)    Doug Kendrew
The Last Days of Limbo (2008)    Cardinal Reynolds
Disappearing in America (2008)    Bodyguard
Untitled Ernest Hemingway Project (2008)    Max Eastman
Two:Thirteen (2008)    John Tyler
The Thacker Case (2008)    Ron Pebble
Boy of Pigs (2008)    Graham Caswell
Číslo 23 (2007)
The Number 23
 72% 72%  Kyle Flinch
Caffeine (2006)  59% 59%  Tom
Ellie Parker (2005)  65% 65%  Justin
Honba za pokladom templárov / Lovci pokladov (2004)
National Treasure
 64% 64%  Agent Johnson
Pravidla boje (2004)
Spartan
 69% 69%  Convict
Klíč k vraždě (2004)
Twisted
 65% 65%  Jimmy Schmidt
NYPD 2069 (2004)    
Štvanec (2003)
The Hunted
 64% 64%  Dale Hewitt
Moving Alan (2003)  50% 50%  Alan Kennard
Řekni, že to tak není (2001)
Say It Isn't So
 58% 58%  Jimmy Mitchelson
460 podozrivých (2000)
Drowning Mona
 56% 56%  Murph Calzone
Lost in the Pershing Point Hotel (2000)  50% 50%  Tripper
Certain Guys (1999)  59% 59%  Cal
Napíš si svoju smrť (1999)
A Murder of Crows
 70% 70%  Andrew Corvus
Big Lebowski (1998)
The Big Lebowski
 82% 82%  Blond Treehorn Thug
Macon County Jail (1997)  49% 49%  Dan Oldum
Born Into Exile (1997)  60% 60%  Walter, Owner of Eatery
The Cherokee Kid (1996)  60% 60%  Frank Bonner
Knight Rider 2010 (1994)  76% 76%  Robert Lee
Class of '61 (1993)  60% 60%  Skinner
Půlnoční svědek (1993)
Midnight Witness
 40% 40%  Patterson
X Files, The: Hungry (1993)    Derwood Spinks
Bank Robber (1993)  40% 40%  Motorcycle Cop
Trouble Bound (1993)  48% 48%  Deputy Roy
Smrtonosná zbraň 3 (1992)
Lethal Weapon 3
 69% 69%  Billy Phelps
Prayer of the Rollerboys (1991)  42% 42%  Bango
Blood and Concrete (1991)  51% 51%  Bart
Night Life (1990)  42% 42%  Allen Patumbo
No Holds Barred (1989)  36% 36%  Randy Thomas
Osudná droga (1987)
Fatal Beauty
 50% 50%  Frankenstein


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.