Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Mark Pellegrino

má 49 rokov
Dátum narodenia: 9.04.1965 - Los Angeles, California, USA
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Bad Meat (2009)    Doug Kendrew
Untitled Ernest Hemingway Project (2008)    Max Eastman
Two:Thirteen (2008)    John Tyler
The Thacker Case (2008)    Ron Pebble
Boy of Pigs (2008)    Graham Caswell
The Last Days of Limbo (2008)    Cardinal Reynolds
Disappearing in America (2008)    Bodyguard
Číslo 23 (2007)
The Number 23
 72% 72%  Kyle Flinch
Caffeine (2006)  59% 59%  Tom
Ellie Parker (2005)  65% 65%  Justin
Honba za pokladom templárov / Lovci pokladov (2004)
National Treasure
 64% 64%  Agent Johnson
Pravidla boje (2004)
Spartan
 69% 69%  Convict
Klíč k vraždě (2004)
Twisted
 65% 65%  Jimmy Schmidt
NYPD 2069 (2004)    
Štvanec (2003)
The Hunted
 64% 64%  Dale Hewitt
Moving Alan (2003)  50% 50%  Alan Kennard
Řekni, že to tak není (2001)
Say It Isn't So
 58% 58%  Jimmy Mitchelson
Lost in the Pershing Point Hotel (2000)  50% 50%  Tripper
460 podozrivých (2000)
Drowning Mona
 56% 56%  Murph Calzone
Napíš si svoju smrť (1999)
A Murder of Crows
 70% 70%  Andrew Corvus
Certain Guys (1999)  59% 59%  Cal
Big Lebowski (1998)
The Big Lebowski
 82% 82%  Blond Treehorn Thug
Macon County Jail (1997)  49% 49%  Dan Oldum
Born Into Exile (1997)  60% 60%  Walter, Owner of Eatery
The Cherokee Kid (1996)  60% 60%  Frank Bonner
Knight Rider 2010 (1994)  76% 76%  Robert Lee
Bank Robber (1993)  40% 40%  Motorcycle Cop
Trouble Bound (1993)  48% 48%  Deputy Roy
Class of '61 (1993)  60% 60%  Skinner
Půlnoční svědek (1993)
Midnight Witness
 40% 40%  Patterson
X Files, The: Hungry (1993)    Derwood Spinks
Smrtonosná zbraň 3 (1992)
Lethal Weapon 3
 69% 69%  Billy Phelps
Blood and Concrete (1991)  51% 51%  Bart
Prayer of the Rollerboys (1991)  42% 42%  Bango
Night Life (1990)  42% 42%  Allen Patumbo
No Holds Barred (1989)  36% 36%  Randy Thomas
Osudná droga (1987)
Fatal Beauty
 50% 50%  Frankenstein


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.