Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Neill Barry


Filmografia

 Herec
Milenci na horách (1999)
Friends & Lovers
 50% 50%  Keaton McCarthy
Jak ta je úžasná (1997)
She's So Lovely
 56% 56%  Mario
O.C. and Stiggs (1987)  42% 42%  Mark Stiggs
Osudná droga (1987)
Fatal Beauty
 50% 50%  Denny Miflin
Žár (1986)
Heat
 50% 50%  Danny DeMarco
Old Enough (1984)  48% 48%  Johnny
Amityville 3-D (1983)  36% 36%  Jeff

 
 Scenár
Milenci na horách (1999)
Friends & Lovers
 50% 50%  story


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.