Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Cynthia Dale


Filmografia

 Herec
A Broken Life (2008)  59% 59%  Carla
The Pretender 2001 (2001)  85% 85%  Agent Zane
Vojna v zálive (1998)
Thanks of a Grateful Nation
 91% 91%  Lisa Tuite
The Fifties (1997)    Grace Metalious (voice)
In the Eyes of a Stranger (1992)  45% 45%  Nancy
Babycakes (1989)  56% 56%  Olivia
Chlapec v modrém (1986)
The Boy in Blue
 50% 50%  Margaret
Božské telá (1984)
Heavenly Bodies
 70% 70%  Samantha
My Bloody Valentine (1981)  50% 50%  Patty


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.