Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Judd Hirsch

má 84 rokov
Dátum narodenia: 15.03.1935 - The Bronx, New York, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Brother's Shadow (2006)  90% 90%  Leo Groden
Numb3rs (2005)  90% 90%  Alan Eppes
Zeyda and the Hitman (2004)  60% 60%  Gideon
Čistá myseľ (2001)
A Beautiful Mind
 84% 84%  Helinger
Rocky Marciano (1999)  76% 76%  Al Weill
Deň nezávislosti (1996)
Independence Day
 63% 63%  Julius Levinson
Ztráta důvěry (1994)
Betrayal of Trust
 60% 60%  Dr. Jules Masserman
The Great Escape II: The Untold Story (1988)  51% 51%  Capt. David Matthews
Running on Empty (1988)  80% 80%  Arthur Pope
Teachers (1984)  48% 48%  Roger Rubell
Without a Trace (1983)  70% 70%  Al Menetti
Obyčajní ľudia (1980)
Ordinary People
 84% 84%  Dr. Tyrone C. Berger
    · Nominácia na Golden Globe - Best Motion Picture Actor in a Supporting Role 1981
    · Nominácia na Academy Award - Best Actor in a Supporting Role 1981
The Halloween That Almost Wasn't (1979)  80% 80%  Count Dracula
King of the Gypsies (1978)  59% 59%  Groffo

 Vystupoval v
ABC 50th Anniversary Blooper Celebration (2003)  70% 70%  Sám seba
A Comedy Salute to Andy Kaufman (1995)  70% 70%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.