Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Michael Jackson

spevák

má 60 rokov
Skutočné meno: Michael Joseph Jackson
Dátum narodenia: 29.08.1958 - Gary, Indiana, USA
Oficiálna webstránka: mjjsource.com/
Výška: 178 cm
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia
 
 Réžia
They Cage the Animals at Night (2005)    
Dangerous: The Short Films (1993)  80% 80%  video "Jam"
 
 Scenár
Moonwalker (1988)  72% 72%  story
Thriller (1983)  65% 65%  
 
 Produkcia
Michael Jackson: The One (2004)  96% 96%  executive producer
Michael Jackson: Number Ones (2003)  89% 89%  producer (segment "Thriller")
Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (1997)  70% 70%  producer (segment "Thriller")
Michael Jackson: The Legend Continues (1988)  60% 60%  executive producer
Moonwalker (1988)  72% 72%  executive producer
Thriller (1983)  65% 65%  
 
 Hudba
Michael Jackson: The One (2004)  96% 96%  
Ghosts (1997)  90% 90%  
Bad (1987)  93% 93%  


 Herec
Miss stroskotankyňa (2004)
Miss Cast Away
 24% 24%  Agent M.J.
Ghosts (1997)  90% 90%  Maestro/Mayor/Ghoul Mayor/Super
Moonwalker (1988)  72% 72%  Sám seba/Michael
Bad (1987)  93% 93%  Darryl
Captain EO (1986)  54% 54%  Captain EO
Michael Jackson: Making Michael Jackson's 'Thriller' (1983)  70% 70%  
Thriller (1983)  65% 65%  Michael
Čaroděj (1978)
The Wiz
 61% 61%  Scarecrow

 Vystupoval v
Life on the Road with Mr. and Mrs. Brown (2008)    Sám seba
50 Most Shocking Celebrity Scandals (2007)  50% 50%  Sám seba
VH1 News Presents: Michael Jackson's Secret Childhood (2005)    Sám seba (archive footage)
Wacko About Jacko (2005)  60% 60%  Sám seba
Michael Jackson's Boys (2005)  1% 1%  Sám seba (archive footage)
The Most Shocking Celebrity Moments of 2004 (2005)    Sám seba (archive footage)
Fantástico 30 Anos - Grandes Reportagens (2004)    Sám seba (archive footage)
Michael Jackson: The One (2004)  96% 96%  Sám seba
A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon' (2003)  60% 60%  Sám seba
Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to S (2003)  80% 80%  Sám seba
Michael Jackson: Number Ones (2003)  89% 89%  Sám seba
Cher: The Farewell Tour (2003)  97% 97%  Sám seba (archive footage)
200 Greatest Pop Culture Icons (2003)    Sám seba (archive footage)
Living with Michael Jackson: A Tonight Special (2003)  70% 70%  Sám seba
MTV Icon: Janet Jackson (2001)  20% 20%  Sám seba
100 Most Shocking Moments in Rock and Roll History (2001)    Sám seba (archive footage)
Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration (2001)  86% 86%  Sám seba
Entertainment Tonight (2000)    Sám seba (archive footage)
Entertainment Tonight (2000)    Sám seba
Elizabeth Taylor: A Musical Celebration (2000)  70% 70%  Sám seba
Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (1997)  40% 40%  Sám seba
Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (1997)  70% 70%  Sám seba
MTV Video Music Awards 1995 (1995)  50% 50%  Sám seba - Performer
    · Nominácia na Emmy - Outstanding Individual Achievement in Choreography 1996
Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (1995)  60% 60%  Sám seba/Various
Dangerous: The Short Films (1993)  80% 80%  Sám seba / Various
Black or White (1991)  70% 70%  Sám seba
7th Annual American Cinema Awards (1990)    Sám seba/honoree
Michael Jackson: The Legend Continues (1988)  60% 60%  Sám seba
We Are the World (1985)  80% 80%  Sám seba
Sonny and Cher Show, The: (Episode #2.3) (0000)    Sám seba



Deti
Príspevok čitateľa Lya   
[pred 9. rokmi]
Deti : syn Prince Michael Jackson 1 nar : 13.februára 1997
dcéra Paris Michael Katherine Jackson nar 3 apríla 1998
syn Prince Michael Jackson 2 narodený 22 februara 2002
TotalRating:  TotalRating: 7%  TR 7% (ratings:9)
Lya

KarmaRank: 9



Poltár
Príspevkov: 1833
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti







ADRESA FANKLUBU
Neverland Valley Ranch
c/o Postmaster
Los Olivos, CA 93441
USA




Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.