Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ted Raimi


Filmografia

 Herec
High Midnight (2009)    Earl
Polnočný vlak (2008)
The Midnight Meat Train
 78% 78%  Randle Cooper
Diamonds and Guns (2008)  100% 100%  The Landlord
Spider-Man 3 (2007)  78% 78%  Hoffman
Planet Raptor: Raptor Island 2 (2007)  50% 50%  Mr. Tygon
My Name Is Bruce (2007)  91% 91%  Wing
Nice Guys (2006)    Special Agent Brown
Masters of Horror: The Damned Thing (2005)    Father Tulli
Man with the Screaming Brain (2005)  60% 60%  Pavel
Nenávisť (2004)
The Grudge
 68% 68%  Alex
Spider-Man II (2004)
Spider-Man 2
 80% 80%  Hoffman
Tales from the Crapper (2004)  50% 50%  Next Door Neighbour
Illusion (2004)  50% 50%  Ian
Spider Man (2002)
Spider-Man
 80% 80%  Hoffman
The Attic Expeditions (2001)  59% 59%  Dr. Coffee
Evil Dead: Regeneration (2000)  90% 90%  Sam (voice)
Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Oly (1998)  30% 30%  Crius (voice)
Wishmaster (1997)  53% 53%  Ed Finney
Skinner (1995)  50% 50%  Dennis Skinner
Floundering (1994)  55% 55%  Sale Salesman
Živý terč (1993)
Hard Target
 49% 49%  Man on the street
Maniac Cop III - Odznak mlčania (1993)
Maniac Cop 3: Badge of Silence
 69% 69%  TV Reporter
Včera narodení (1993)
Born Yesterday
 45% 45%  Cynthia's Assistant
Ponorka Seaquest (1993)
SeaQuest DSV
 76% 76%  Lt. Tim O'Neill
Candyman (1992)  68% 68%  Billy
Armáda temnôt (1992)
Army of Darkness
 68% 68%  Cowardly Warrior/Second Supporti
Lunatics: A Love Story (1991)  48% 48%  Hank Stone
Darkman (1990)  62% 62%  Rick
Shocker (1989)  53% 53%  Pac Man
Narušitel (1988)
Intruder
 72% 72%  Produce Joe
Lesný duch 2 (1987)
Evil Dead II
 80% 80%  Possessed Henrietta
Thou Shalt Not Kill... Except (1985)  59% 59%  Chain Man
Lesný duch (1983)
The Evil Dead
 75% 75%  Fake Shemp
Blood Rage (1983)  40% 40%  

 Vystupoval v
Heart of Dorkness: Behind the Scenes of 'My Name Is Bruce' (2008)    Sám seba
Fanalysis (2002)  80% 80%  Sám seba
The Making of 'Evil Dead II' or The Gore the Merrier (2000)  80% 80%  Possessed Henrietta/Sám seba



Ted Raimi Biografia
Príspevok čitateľa xenity12   
[pred 10. rokmi]
Celé meno : Theodore Raimi
Dátum narodenia: 14. decembra 1965
Mesto : Detroit, štát Michigan, USA
Rodina : 3 bratia


Ted sa narodil 14.12.1965 v Detroite ako najmladší z troch súrodencov. Jefo rodičia boli veľmi váženými obchodníkmi. Otec vlastnil sieť obchodov s vybavením domácností a matka zase sieť obchodov s bielizňou. Napriek pokušeniu venovať sa rodinnému podniku bol Ted inšpirovaný prácou svojho staršieho brata Sama a túžil byť hercom . (Sam Raimi je uznávaný režisér- Spiderman 1-3) Už od školských čias hrával vo filmoch svojho brata a zostalo mu to dodnes .

Nedostatok ratingov
xenity12
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.