Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Danny Elfman

má 61 rokov
Skutočné meno: Daniel Robert Elfman
Dátum narodenia: 29.05.1953 - Amarillo, Texas, USA
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia
 
 Hudba
Hellboy 2: Zlatá armáda (2008)
Hellboy II: The Golden Army
 87% 87%  
Wanted (2008)  80% 80%  
Standard Operating Procedure (2008)  88% 88%  
The Sixth Element (2008)    
Milk (2008)  76% 76%  
Kráľovstvo (2007)
The Kingdom
 80% 80%  
Tajomstvo Robinsonovcov (2007)
Meet the Robinsons
 74% 74%  
Untitled Wrestling Project (2007)    
Šarlotina pavučinka (2006)
Charlotte's Web
 80% 80%  
Boží zápasník (2006)
Nacho Libre
 67% 67%  
Deep Sea 3D (2006)  90% 90%  
Mŕtva nevesta Tima Burtona (2005)
Corpse Bride
 86% 86%  
Charlie a továreň na čokoládu (2005)
Charlie and the Chocolate Factory
 85% 85%  
Spider-Man II (2004)
Spider-Man 2
 80% 80%  
Desperate Housewives: Impossible (2004)    theme
Desperate Housewives: Ah, But Underneath (2004)    theme
Desperate Housewives: Running to Stand Still (2004)    theme
Desperate Housewives: Come in, Stranger (2004)    theme
Desperate Housewives: Guilty (2004)    theme
Desperate Housewives: Pilot (2004)  100% 100%  main title theme
Desperate Housewives: Anything You Can Do (2004)    theme
Desperate Housewives: The Ladies Who Lunch (2004)    theme
Desperate Housewives: Could I Leave You? (2004)    theme
Veľká ryba (2003)
Big Fish
 82% 82%  
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Score 2004
Hulk (2003)  56% 56%  
The Making of 'Hulk' (2003)  30% 30%  
Chicago (2002)  81% 81%  original score music
Červený drak (2002)
Red Dragon
 71% 71%  
Muži v čiernom 2 (2002)
Men in Black II
 53% 53%  
Spy Kids / Spy Kids: Špioni v akci (2001)
Spy Kids
 62% 62%  
Pred svatbou nie! (2001)
Heartbreakers
 70% 70%  main theme
Novocaine (2001)  66% 66%  main theme
Planéta opíc (2001)
Planet of the Apes
 51% 51%  
Fable (2000)  90% 90%  main title theme
Otec rodiny (2000)
The Family Man
 61% 61%  
Skúška života (2000)
Proof of Life
 67% 67%  
The World of Stainboy (2000)  96% 96%  theme
Inštinkt (1999)
Instinct
 64% 64%  
Môj strýko z Marsu (1999)
My Favorite Martian
 48% 48%  main theme
Ospalá diera (1999)
Sleepy Hollow
 79% 79%  
Žaloba (1998)
A Civil Action
 61% 61%  
Modern Vampires (1998)  49% 49%  main theme
Jednoduchý plán (1998)
A Simple Plan
 80% 80%  
Flubber - roztržitý profesor (1997)
Flubber
 54% 54%  
Muži v čiernom (1997)
Men in Black
 64% 64%  
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Musical or Comedy Score 1998
Perversions of Science (1997)    main theme
Perversions of Science: The Exile (1997)    theme
Dobrý Will Hunting (1997)
Good Will Hunting
 82% 82%  
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Dramatic Score 1998
Vreskot 2 (1997)
Scream 2
 61% 61%  cue "Cassandra Aria"
Poviedky zo záhrobia: Nevestinec upírov (1996)
Bordello of Blood
 56% 56%  theme
Smrtiaca liečba (1996)
Extreme Measures
 57% 57%  
Prízraky (1996)
The Frighteners
 61% 61%  
Mission: Impossible (1996)  66% 66%  
Darkman III: Na život a na smrt (1996)
Darkman III: Die Darkman Die
 68% 68%  musical themes
Freeway (1996)  74% 74%  
Mars útočí! (1996)
Mars Attacks!
 60% 60%  
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon (1995)
Demon Knight
 62% 62%  main title theme
Dolores Claiborneová (1995)
Dolores Claiborne
 70% 70%  
Mrtví prezidenti (1995)
Dead Presidents
 55% 55%  
Zomrieť pre... (1995)
To Die For
 77% 77%  
Shrunken Heads (1994)  50% 50%  main theme
Čierny krásavec (1994)
Black Beauty
 70% 70%  
Darkman II: The Return of Durant (1994)  50% 50%  
Predvianočná nočná mora (1993)
The Nightmare Before Christmas
 87% 87%  
    · Nominácia na Golden Globe - Best Original Score - Motion Picture 1994
Návrat Sommersbyho (1993)
Sommersby
 60% 60%  
Batman: Feat of Clay: Part 2 (1992)    theme
Armáda temnôt (1992)
Army of Darkness
 68% 68%  theme "March of the Dead"
Batman: Feat of Clay: Part 1 (1992)    theme
Article 99 (1992)  48% 48%  
Amazing Stories: Book Two (1992)  80% 80%  segment "Family Dog"
Batman sa vracia (1992)
Batman Returns
 71% 71%  
Šťastie v nešťastí (1991)
Pure Luck
 37% 37%  main theme
Plod noci (1990)
Nightbreed
 74% 74%  
Dick Tracy (1990)  50% 50%  
The Flash / Flash (1990)
The Flash
 51% 51%  main theme
Darkman (1990)  62% 62%  
Nožnicovoruký Edward (1990)
Edward Scissorhands
 85% 85%  
Batman (1989)  80% 80%  
The Simpsons Christmas Special (1989)  98% 98%  main theme
The Simpsons (1989)  91% 91%  main theme
Tales from the Crypt (1989)    main theme
Tales from the Crypt (1989)    main theme
Beetlejuice (1989)  64% 64%  main theme
Beetlejuice (1988)
Beetle Juice
 76% 76%  
Hot to Trot (1988)  40% 40%  
Scrooged (1988)  66% 66%  
Big Top Pee-wee (1988)  46% 46%  
Polnočný beh (1988)
Midnight Run
 80% 80%  
Letná škola (1987)
Summer School
 68% 68%  
Wisdom (1986)  50% 50%  
Pee-Weeho velké dobrodružství (1985)
Pee-wee's Big Adventure
 76% 76%  
Amazing Stories (1985)    episode "Family Dog"
Forbidden Zone (1980)  70% 70%  


 Herec
Mŕtva nevesta Tima Burtona (2005)
Corpse Bride
 86% 86%  Bonejangles (voice)
Predvianočná nočná mora (1993)
The Nightmare Before Christmas
 87% 87%  Jack Skellington (singing)/Barre
    · Nominácia na Golden Globe - Best Original Score - Motion Picture 1994

 Vystupoval v
Finding Kraftland (2007)  80% 80%  Sám seba
Super Secret Movie Rules: Slashers (2004)  80% 80%  Sám seba (Composer)
The Making of 'Hulk' (2003)  30% 30%  Sám seba
Sleepy Hollow: Behind the Legend (2000)  70% 70%  Sám seba
Sunday Morning Shootout: (Episode #1.20) (0000)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.