Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tim Guinee


FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
The Private Lives of Pippa Lee (2009)    Des
Iron Man (2008)  89% 89%  Major Allen
Okrídlené bytosti (2008)
Winged Creatures
 85% 85%  Aaron Hagen
Mentalista (TV Series) (2008)
The Mentalist
 93% 93%  
Stargate: The Ark of Truth (2008)  82% 82%  Tomin
The Pardon (2008)    Norman Anderson
Broken English (2007)  68% 68%  Mark Andrews
The Lost Room (2006)  92% 92%  Eddie McCleister
Elvisovy začátky / Elvis (2005)
Elvis the early years
 80% 80%  Sam Phillips
Sweet Land (2005)  100% 100%  Olaf
Vinegar Hill (2005)  60% 60%  Jake Grier
Posádka vozu 49 (2004)
Ladder 49
 68% 68%  Tony Corrigan
A Hole in One (2004)  70% 70%  Dr. Tom Franklin
Tarzan (2003)    Donald Ingram (4 episodes) (2003
Impostor: Živá zbraň (2002)
Impostor
 60% 60%  Dr. Carone
Personal Velocity: Three Portraits (2002)  72% 72%  Lee
The Road from Coorain (2002)  80% 80%  Alec
Warning: Parental Advisory (2002)  70% 70%  John Denver
CSI: Crime Scene Investigation: Double Cross (2000)    Father Frank Berlin
Blade (1998)  71% 71%  Dr. Curtis Webb
Brave New World (1998)  51% 51%  John Cooper
Vampíri (1998)
Vampires
 55% 55%  Father Adam Guiteau
Sudden Manhattan (1997)  48% 48%  Adam
The Pompatus of Love (1996)  51% 51%  Runyon
Beavis a Butt-Head dobýjajú Ameriku (1996)
Beavis and Butt-Head Do America
 69% 69%  Hoover Dam Guide / ATF Agent (vo
Lily Dale (1996)  42% 42%  Horace Robedaux
Odvaha pod paľbou (1996)
Courage Under Fire
 65% 65%  Rady
Útek zo zajatia (1995)
Follow the River
 70% 70%  Will
Black Day Blue Night (1995)  60% 60%  Bo Schrag
Stříbrná pláž (1995)
Silver Strand
 60% 60%  Lance Surrey
Lekce života (1994)
Breathing Lessons
 54% 54%  Jesse Moran
Švéd (1994)
Men of War
 37% 37%  Ocker
The Night We Never Met (1993)  52% 52%  Kenneth, Sam's Roomate
Chain of Desire (1992)  36% 36%  Ken
Jednou dokola (1991)
Once Around
 74% 74%  Peter Hedges
Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis (1991)  56% 56%  
Lincoln (1988)  80% 80%  Col. Elmer Ellsworth
Tai-Pan (1986)  85% 85%  Culum Struan


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.