Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ally Sheedy

má 56 rokov
Skutočné meno: Alexandra Elizabeth Sheedy
Dátum narodenia: 13.06.1962 - New York, New York, USA
Výška: 168 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
Harold (2008)  60% 60%  Maureen Clemens
Day Zero (2007)  64% 64%  Dr. Reynolds
Shooting Livien (2005)  70% 70%  Brea Epling
Noise (2004)  60% 60%  Charlotte Bancroft
Shelter Island (2003)  56% 56%  Louise 'Lou' Delamere
A Good Night to Die (2003)  60% 60%  Marie
The Interrogation of Michael Crowe (2002)  79% 79%  Cheryl Crowe
Just a Dream (2002)  70% 70%  Maureen Sturbuck
Happy Here and Now (2002)  56% 56%  Lois
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (1999)  70% 70%  Kelly Brooks
The Autumn Heart (1999)  70% 70%  Deb
I'll Take You There (1999)  60% 60%  Bernice
Advice From a Caterpillar (1999)  60% 60%  Jan
Sugar Town (1999)  56% 56%  Liz
The Fury Within (1998)  42% 42%  Jill Hanlon
High Art (1998)  66% 66%  Lucy
Amnesia (1997)  50% 50%  Martha Keller
Country Justice (1997)  60% 60%  Angie Baker
Pohřbeni zaživa (1997)
Buried Alive 2
 60% 60%  Laura Riskin
Macon County Jail (1997)  49% 49%  Susan Reed
The Haunting of Seacliff Inn (1994)  50% 50%  Susan Enright
Parallel Lives (1994)  90% 90%  Louise
Chantilly Lace (1993)  48% 48%  Elizabeth
Man's Best Friend (1993)  50% 50%  Lori Tanner
Sám a sám (1991)
Only the Lonely
 60% 60%  Theresa
The Lost Capone (1990)  60% 60%  Kathleen
Fear (1990)  62% 62%  Cayce Bridges
Betsyina svatba (1990)
Betsy's Wedding
 48% 48%  Connie Hopper
Heart of Dixie (1989)  50% 50%  Maggie
Maid to Order (1987)  59% 59%  Jessie Montgomery
$500.000
Číslo 5 žije (1986)
Short Circuit
 60% 60%  Stephanie Speck
Blue City (1986)  49% 49%  Annie Rayford
Eliášův oheň (1985)
St. Elmo's Fire
 48% 48%  Leslie Hunter
The Breakfast Club (1985)  78% 78%  Allison Reynolds
Dvakrát za život (1985)
Twice in a Lifetime
 66% 66%  Helen
Oxford Blues (1984)  50% 50%  Rona
Bojové hry (1983)
WarGames
 73% 73%  Jennifer Katherine Mack
Zlí hoši (1983)
Bad Boys
 66% 66%  J.C. Walenski
The Best Little Girl in the World (1981)  66% 66%  First Girl

 Vystupoval v
Highball (1997)  60% 60%  Sama seba
The Pickle (1993)  40% 40%  Molly-Girl/Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.