Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Režisér, Scenárista, Hudobný skladateľ

má 65 rokov
Dátum narodenia: 20.06.1953 - Moravany, Czechoslovakia
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia
 
 Réžia
Cinka Panna (2008)    
Fontána pre Zuzanu 3 (1999)  38% 38%  
Suzanne (1996)  85% 85%  
Fontána pre Zuzanu 2 (1993)  62% 62%  
Dido - Das Geheimnis des Fisches (1991)    
Rabaka (1989)  53% 53%  7 votes
Utekajme, už ide (1987)
Utekajme, uz ide
 62% 62%  
Fontána pre Zuzanu (1986)  70% 70%  25 votes
Na druhom brehu sloboda (1985)    
Falošný princ (1984)
Falosny princ
 66% 66%  
 
 Scenár
Fontána pre Zuzanu 3 (1999)  38% 38%  
 
 Hudba
Utekajme, už ide (1987)
Utekajme, uz ide
 62% 62%  



DUŠAN RAPOŠ - biografia
Príspevok čitateľa Kukurukuku   
[pred 11. rokmi]
Ahojky, na webe som sa dostal k "čerstvému" curriculu tohto, podľa mňa, najlepšieho a najuniverzálnejšieho súčasného slovenského umelca. Ja som napriklad doteraz vôbec nevedel, ze Rapoš je aj významný a medzinárodne uznávaný skladateľ filmovej a vážnej hudby... A že Fontána trojka, na ktorú tak strašne pindali naši zamindrákovaní kritici, že ide o lacnú komerciu, získala na prestížnom filmovom festivale výsostne umeleckých filmov v americkej Filadefii striebornu cenu (...!). Vy ste to vedeli? Posúvam ďalej. Ak sú tam nejake pravopisné chyby, sorry. Čaute. Kukurukuku
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
DUŠAN RAPOŠ
režisér, scenárista, skladateľ a producent
Dušan Rapoš sa narodil v roku 1953 v Moravanoch na východnom Slovensku. V roku 1982 absolvoval Vysokú školu múzických umení, odbor filmový a televízny dokument. V roku 2000 sa v Las Vegas oženil s populárnou českou herečkou a poetkou Evou Vejmělkovou. Striedavo žije v ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 100%  TR 100% (ratings:6)
Kukurukuku
Nový člen


Bratislava - Staré Mesto
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.