Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Otomar Krejca


Filmografia

 Herec
Čtyři v kruhu (1967)
Ctyri v kruhu
   Dr. Emil Donat
Alibi na vodě (1965)
Alibi na vode
 50% 50%  Director
Bez svatozáre (1963)    Janda
Kočár nejsvětější svátosti (1962)
Kocár nejsvetejsí svátosti
   
Tereza (1961)    Holman
Muž z prvního století (1961)
Muz z prvního století
 64% 64%  
Kohout plaší smrt (1961)    Nejdek
Žalobníci (1960)
Zalobnici
   Dostál
Vyšší princip (1960)
Vyssí princip
 89% 89%  Professor
Povoden (1958)  100% 100%  Josef
Občan Brych (1958)
Obcan Brych
   Ráz
Tanková brigáda (1955)  92% 92%  Maj. Gen. Stasek
Muj prítel Fabián (1955)    Engineer Krása
Jan Hus (1954)  83% 83%  Stepán Palec
Olověný chléb (1953)
Olovený chléb
   Koutecký
Severní prístav (1953)    Subrt
Velké dobrodružství (1952)
Velké dobrodruzství
   Dr. Emil Holub
Daleká cesta (1950)  80% 80%  Dr. Antonin Bures
Past (1950)    Bor
Dravci (1948)    Hruby



Film Železný dědek
Príspevok čitateľa zdendall   
[pred 9. rokmi]
V roce 1948 natočil s režisérem Václavem Kubáskem podle scénáře Karla Steklého a Jaroslava Machca film Železný dědek, kde hraje po boku Jaroslava Marvana významnou vedlejší roli strojvůdce Vojty Jandery. Tento film chybí ve filmografii.
Nedostatok ratingov
zdendall
Nový člen


CZ - Brněnský kraj
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.