Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

K


Filmografia

 Herec
Megumi (2008)    Shigeru Yokota (voice: Japanese
Yattâman (2008)    Narrator / ... (5 episodes, 2008
Arison to riria (2008)    Benedict (2 episodes, 2008)
Kôkaku kidôtai 2.0 (2008)  80% 80%  Togusa (voice)
Ekusu makina (2007)  87% 87%  Brialeos Hecatombcales (voice)
Paprika (2006)  81% 81%  Osanai Morio (voice)
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Solid State Society (2006)  90% 90%  Togusa (voice)
Tachiguishi retsuden (2006)  59% 59%  Narration
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd Gig (2005)  100% 100%  Togusa (Japanese) (voice)
Innocence (2004)
Ghost in the Shell 2: Innocence
 81% 81%  Togusa (voice)
Ghost in the Shell: Stand Alone Comple (2002)  93% 93%  Togusa/Bebî Rűsu (voice: Japanes
Sennen joyu chiyoko (2001)
Millennium Actress
 82% 82%  The Man of the Key (voice)
Kovboj Bebop (2001)
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
 82% 82%  Spike Spiegel (voice: Japanese v
Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen (2000)
Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen
 70% 70%  Kid's TV Host
Drag-On Dragoon (2000)    Leonard (voice: Japanese version
Vampire Hunter D (2000)
Vampire Hunter D: Bloodlust
 77% 77%  Meier Link
Pokémon. Prvý film - Najmocnejší pokémon (1999)
Pokémon: The First Movie
 45% 45%  Mew (voice)
Shin seiki Evangelion Gekijô-ban: Shito shinsei (1997)
Shin seiki Evangelion Gekijô-ban: Shito shinsei
 80% 80%  Ryôji Kaji (voice: Japanese vers
Kôkaku kidôtai (1995)
Ghost in the Shell
 84% 84%  Togusa (voice)
Shin seiki evangelion (1995)    Ryôji Kaji (voice: Japanese vers
Shin seiki evangelion (1995)    Ryôji Kaji (voice: Japanese vers
Gai: Yôma kakusei (1990)    Guy
Kidô senshi Gandamu: Gyakushű no Shâ (1988)  80% 80%  Gyunei Guss


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.