Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Mike Vogel


Filmografia

 Herec
Na túto nemám (2010)
She's Out of My League
 85% 85%  Jack
Across the Hall (2009)    Julian
Open Graves (2009)  35% 35%  Jason
Monštrum (2008)
Cloverfield
 88% 88%  Jason Hawkins
Lekcia umierania (2007)
The Deaths of Ian Stone
 66% 66%  Ian Stone
Poseidon (2006)  63% 63%  Christian
Hovorí sa (2005)
Rumor Has It...
 65% 65%  Blake Burroughs
Supercross (2005)  72% 72%  Trip Carlyle
Sesterstvo putovních kalhot (2005)
The Sisterhood of the Traveling Pants
 82% 82%  Eric
Spoušť (2005)
Havoc
 58% 58%  Toby
Texaský masaker motorovou pílou (2003)
The Texas Chainsaw Massacre
 67% 67%  Andy
Skejterský záťah (2003)
Grind
 76% 76%  Eric Rivers
Vítr v srdci (2003)
Wuthering Heights
 40% 40%  Heath

 Vystupoval v
Chainsaw Redux: Making a Massacre (2004)  50% 50%  Sám seba/Andy



Mike Vogel
Príspevok čitateľa bigkiss64   
[pred 9. rokmi]
Mike Vogel je americký herec, narodený 17. júla 1979 v Pensylvánii v zmamení Raka.
Nedostatok ratingov
bigkiss64
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.