Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk


Filmografia

 Herec
V hlavni roli (2008)    Ldie
Hezké chvilky bez záruky (2006)  86% 86%  Eva
Žralok v hlavě (2004)  70% 70%  Lady
Adam a Eva 2001 (2001)    Eva's Mother
Zámek v Čechách (1993)
Zámek v Cechách
   Jarmila
Kačenka a zase ta strašidla (1992)
Kacenka a zase ta strasidla
 80% 80%  Mother of Kacenka
Praski student (1990)    (1990)
Příběh '88 (1989)
Príbeh '88
   Anna Valentová
The Loves of Kafka (1988)  60% 60%  
Discopříběh (1987)
Discopríbeh
 50% 50%  Jirka's mother
Pěsti ve tmě (1986)
Pesti ve tme
 90% 90%  Blanka
Velké sedlo (1985)    Ivana Opatová
Atomová katedrála (1984)    Nurse Petra
Zivot bez konca (1982)    
Jak se točí Rozmarýny (1977)
Jak se tocí Rozmaryny
 55% 55%  Majka
Smrt mouchy (1977)    Magda



Príspevok čitateľa ERIKA123    [pred 10. rokmi]
PACI SA MI TA HERECKA JE DOBRA HERECKA A VIE VSETKO ZAHRAT
Nedostatok ratingov
ERIKA123
Nový člen


Prešov
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.