Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Kunal Kapoor


Filmografia

 Herec
Welcome to Sajjanpur (2008)  90% 90%  Banshi
Bachna Ae Haseeno (2008)  70% 70%  Joginder Singh Ahluwalia
Hattrick (2007)  60% 60%  Sarabjeet 'Saby' Singh
Laaga Chunari Mein Daag (2007)  85% 85%  Vivaan
Aaja Nachle (2007)  95% 95%  Imran Pathan
Rang De Basanti (2006)  100% 100%  Aslam/Ashfaqullah Khan
Meenaxi: Tale of 3 Cities (2004)  80% 80%  


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.