Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jackson Rathbone


Filmografia

 Herec
DaZe: Vol. Too (2009)    Jehosefat
Súmrak (2008)
Twilight
 71% 71%  Jasper Hale
Hurt (2008)    Conrad Coltrane
Veľký maturitný mejdan (2008)
Senior Skip Day
 43% 43%  Snippy
Pray for Morning (2006)    Connor
River's End (2005)  90% 90%  Jimmy
OC California (2003)
O.C., The: The Sister Act
 90% 90%  Justin
OC California (2003)
O.C., The: The Heavy Lifting
 90% 90%  Justin



Biografia
Príspevok čitateľa adulajda   
[pred 9. rokmi]
Celé meno: Monroe Jackson Rathbone
Prezývka: Jay
Dátum narodenia: 21.12.1984, Singapore
Znamenie: Strelec
Výška: 1,77 m
Povolanie: herec, hudobník
Status: single
Biografia:
Ako dieťa mal Jackson to šťastie žiť na rôznych miestach na svete kvôli otcovej práci. Narodil sa v Singapúre a potom žil vMaydane a Jakarte (Indonézia), Londíne, Connecticute, Kalifornii, Nórsku a nakoniec sa usadili v Midlande v Texase.
Jackson okamžite začal účinkovať v miestnom verejnom divadle a bol prijatý do programu mladých hercov- The Pickwick Players. Bol aktívny v mnohých aktivitách zahŕňajúc basketbal, futbal, basebal a americký futbal. Dokonca si založil kapelu a prenosný DJ biznis. Zvládanie toľkých aktivít bola fuška tak sa Jackson rozhodol zostať pri tých, ktoré ho robili najšťastnejším:herectvo a hudba. Na strednej škole sa presťahoval do Severozápadného Michiganu kde navštevoval prestížnu Interlochen Arts Academy. Po absolvovaní sa chystal ísť na ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
adulajda
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.