Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

David Boreanaz

Herec

má 49 rokov
Skutočné meno: David Patrick Boreanaz
Dátum narodenia: 16.05.1969 - Buffalo, New York, USA
Výška: 189 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
The Mighty Macs (2009)  100% 100%  Ed Rush
Justice League: The New Frontier (2008)  89% 89%  Hal Jordan / Green Lantern (voic
Duch spisovatele (2007)
Suffering Man's Charity
 99% 99%  Sebastian St. Germain
Mr. Fix It (2006)  94% 94%  Lance Valenteen
Vrana 4: Pekelný kňaz (2005)
The Crow: Wicked Prayer
 77% 77%  Luc Crash/Death/Satan
Zdánlivě snadné (2005)
The Hard Easy
 99% 99%  Roger Hargitay
Bones: The Woman in the Tunnel (2005)  98% 98%  Special Agent Seeley Booth
Ach ty holky! (2005)
These Girls
 99% 99%  Keith Clark
Jon E. Edwards Is in Love (2003)  97% 97%  
I'm with Lucy (2002)  88% 88%  Luke
Valentín (2001)
Valentine
 64% 64%  Adam Carr
Buffy the Vampire Slayer (2000)  88% 88%  Angel (voice)
Angel (1999)
Angel (TV series 1999–2004)
 98% 98%  Angel/Angelus
$30,000/episode
Angel: Judgement (1999)    Angel
Angel: Salvage (1999)    Angelus
Angel: Orpheus (1999)    Angelus
Angel: Sanctuary (1999)  100% 100%  Angel
Angel: Five by Five (1999)    Angel
Angel: Release (1999)    Angelus
Buffy the Vampire Slayer: Graduation Day: Part 2 (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Doppelgangland (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Bad Girls (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Revelations (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Enemies (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Choices (1997)    Angel
Buffy, premožiteľka upírov (1997)
Buffy the Vampire Slayer (TV series 1997–2003)
 89% 89%  Angel/Angelus (1997-1999)
Buffy the Vampire Slayer: Graduation Day: Part 1 (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Consequences (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Amends (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Homecoming (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: End of Days (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Beauty and the Beasts (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: The Zeppo (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Faith, Hope & Trick (1997)    Angel
Buffy the Vampire Slayer: Chosen (1997)    Angel
Macabre Pair of Shorts (1996)  100% 100%  Vampire's victim

 
 Réžia
Angel (1999)
Angel (TV series 1999–2004)
 98% 98%  episode 5.10 "Soul Purpose"
$30,000/episode

 Vystupoval v
The 60th Primetime Emmy Awards (2008)    Sám seba - Presenter
'Angel': The Final Season (2005)  98% 98%  Sám seba
A&E Biography: Buffy the Vampire Slayer (2003)  97% 97%  Sám seba
The 28th Annual American Music Awards (2001)  96% 96%  Sám seba - Presenter



David Boreanaz
Príspevok čitateľa buffygellar   
[pred 12. rokmi]
Už včasné Davidovo detstvo bolo poznamenané kamerami a televíznou atmosférou, jeho otec Dave Roberts je totiž populárnym moderátorom počasia... Tento sympatický herec sa narodil v Buffale, ale celé svoje detstvo strávil v Philadelfii. Jeho matka Patti je cestová agentka, ale práve vďaka svojmu otcovi vyštudoval herectvo a filmovou tvorbou na vysokej škole v New Yorku, potom sa odsťahoval do LA a ako väčšina mladých ctižiadostivých hercov pracoval napríklad ako obsluha parkoviska, maliar izieb, aby sa neskôr mohol dostať k svojmu snu, byť hercom. V roku 1993 bol obsadený do jedného dielu Ženatý so záväzkami, v ktorom si zahral rolu priateľa Kelly.
Až po ďalších troch rokoch dostal David naozajstnú šancu. Pri prechádzke so psom si ho všimla manažérka a hneď jej napadlo, že on je pre rolu Angela v seriály Buffy, the vampire slayer ako stvorený. Joss Whedon režisér, scenárista a zároveň stvoriteľ Buffy bol rád, že nemal veľa skúseností ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 98%  TR 98% (ratings:10)
buffygellar

KarmaRank: 9



Rožňava
Príspevkov: 350
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.