Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Emma Stone


Filmografia

 Herec
Všetky moje ex (2009)
Ghosts of Girlfriends Past
 79% 79%  The Ghost of Girlfriends Past
The House Bunny (2008)  65% 65%  Natalie
The Rocker (2008)  66% 66%  Amelia
Superbad (2007)  89% 89%  Jules
The New Partridge Family (2005)  40% 40%  Laurie Partridge



Krátka biografia + zaujímavosti
Príspevok čitateľa ConstantineXII   
[pred 8. rokmi]
Emma Stonová sa narodila 6. novembra 1988 v meste Scottsdale, štát Arizona ako dcéra staviteľa a gazdinej. Má brata, ktorý je od nej mladší o dva roky. Jej starý otec pochádza z o Švédska (celá rodina má ak praví Švédi blond vlasy, Emma si tie svoje zafarbila v puberte).
Už ako dieťa sa stala členkou divadla Valley Youth Theatre v Phoenixe (Arizona), kde ako 11-ročná vystupovala v jej prvej hre, The Wind in the Willows. Chodila na základnú školu do mesta Sequoya a potom prestúpila na strednú Cocopah Middle School. Tu bola len jeden rok, potom prešla na domáce štúdium, keďže v tom čase už účinkovala v 16 predstaveniach divadla Valley Youth, vrátane: A Winnie-the-Pooh Christmas Tail, The Princess and the Pea, Cinderella, The Wiz, Titanic, Honk!, The Little Mermaid, Schoolhouse Rock Live!, Alice in Wonderland, a Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.
Následne navštevovala dievčenskú katolícku strednú školu Xavier College, no aj tu ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
ConstantineXII

KarmaRank: 1



Piešťany
Príspevkov: 1
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.