Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ben McKenzie


Filmografia

 Herec
The Stanford Prison Experiment (2009)    (rumored)
Johnny Got His Gun (2008)  60% 60%  Joe Bonham
88 minút (2007)
88 Minutes
 70% 70%  Mike Stempt
Junebug (2005)  80% 80%  Johnny Johnsten
OC California (2003)
O.C., The: The Sister Act
 90% 90%  Ryan Atwood
O.C., The: The Truth (2003)  100% 100%  Ryan Atwood
OC California (2003)
O.C., The: The Heavy Lifting
 90% 90%  Ryan Atwood
OC California (2003)
O.C., The: The Safe Harbor
 90% 90%  Ryan Atwood
O.C., The: The O.Sea (2003)    Ryan Atwood
O.C., The: The Road Warrior (2003)    Ryan Atwood
O.C., The: The Cliffhanger (2003)    Ryan Atwood
O.C., The: The Pot Stirrer (2003)    Ryan Atwood

 Vystupoval v
The O.C.: A Day in the Life (2005)  77% 77%  Sám seba/Ryan Atwood



Benjamin McKenzie - tak v skratke :)
Príspevok čitateľa p3tula   
[pred 13. rokmi]
Narodil sa a vyrastal v Texase. Pocas studia na vysokej skole sa venoval americkemu futbalu. Po strednej skole navtevoval Univerzitu vo Virginii, podobne ako jeho otec a dedko pred nim. Studoval medzinarodne vztahy a ekonomiku. Po vystudovani odisiel do New yorku, kde sa zacal venovat herectvu. Ucinkoval na Broadway v hre Life is a dream a v mnohych dalsich. Ale vzhladom k tomu, ze v NY sa mu tazko hladala praca, prestahoval sa do LA, kde dostal malu ulohu v JAG a The District. Asi rok po prichode do LA dostal hlavnu ulohu v seriali O.C. California Ryana Atwooda.
Zaujimavosti:
Jeho stari rodicia z otcovej strany boli pocas svojej mladosti herci.
Jeho brat vystudoval Yale.
Kym zil v NY tak aby vyzil, pracoval ako komornik.

Nedostatok ratingov
p3tula

KarmaRank: 1



Bratislava - Nové Mesto
Príspevkov: 41
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.