Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rodger Corser


FilmografiaBiografia

Užívateľské Biografie


Rodger Corser
Príspevok čitateľa ketring   
[pred 5. rokmi]
Rodger Corser
Povolanie: Herec
Dátum narodenia: 1973
Miesto narodenia: Victoria, Austrália
Filmografia:
2008 -Rush Boj o čas (Lawson Blake)
2008 -Scratched (Steve Owen)
2007 -Hour 4 (Larry Hamill)
2007 -Hour 5 (Larry Hamill)
2001 McLeodove dcéry (TV) (McLeod's Daughters) (Peter Johnson)
1998 -Ranari (Stingers) Det. Snr. Const. Karl De Groot
Manželka:
Renae Berry (2007–súčastnosť)
Deti:
Zipporah Mary Corser (2002) s Christine Anu (herečka a speváčka)
Budd Frederick Corser (2010)
- keď študoval v Melbourne vybrali si ho zo 6 000 uchádzačov na hlavnú rolu v muzikáli Rent
- bol hlavným spevákom skupiny Tender Prey

Nedostatok ratingov
ketring
Nový člen


Malacky
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti








Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.