Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk


Filmografia

 Herec
Jánošík - Pravdivá história (2009)
Prawdziwa historia Janosika i Uhorcika
 73% 73%  Jánosík
Na vlastni nebezpeci (2008)  64% 64%  Dominik
Dark Spirits (2008)    Lucas Nemec
Hlidac c.47 (2008)  73% 73%  Ferda
Besame mucho (2006)    Benjamin 3
Krev zmizelého (2005)
Shadows of the Deceased
 41% 41%  Arno von Lieven
Restart (2005)  74% 74%  Robert
Bespojení (2003)    Running youngster with mobile
Trickster (2002)    Trickster



Zhrnutie Vaclav Jiráček
Príspevok čitateľa tamuska22   
[pred 9. rokmi]
Na televizní obrazovce, ale i na filmovém plátnu jsme mohli vidět Václava Jiráčka v roli mladého šlechtice Arna von Lieven ve filmu (a tetralogii) Krev zmizelého (režie Milan Cieslar, 2004) nebo třeba v roli Roberta ve filmu Restart (režie Julius Ševčík, 2005). Ti, kdo znají nejnovější distribuční film Filipa Renče Na vlastní nebezpečí, si určitě vzpomenou na Jiráčkovu roli nerozhodného mladého Dominika, který svými mindráky způsobí raftové expedici na balkánské řece hodně komplikací.
Šlechtic Arno von Lieven, kterého Václav Jiráček hrál v historické tetralogii Krev zmizelého, pocházel ze starého livornského řádu. Mladý šlechtic přijal s rodinnými tradicemi i šlechtickou etiku, a proto šel dobrovolně do války proti bolševickému Rusku. Roli baltského šlechtice hrál Václav Jiráček jako čtyřiadvacetiletý student DAMU. Tehdy v něm novináři ze společenských časopisů viděli především novou „andílkovsky krásnou tvář“ a předpovídali mu kariéru ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
tamuska22
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.