Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Russell Simmons

má 60 rokov
Dátum narodenia: 4.10.1957 - Queens, New York, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia
 
 Produkcia
Waist Deep (2006)  79% 79%  executive producer
And You Don't Stop: 30 Years of Hip-Hop (2004)    executive producer
How to Be a Player (1997)  42% 42%  
Za bránami pekla (1997)
Gridlock'd
 67% 67%  executive producer
Zamilovaný profesor (1996)
The Nutty Professor
 55% 55%  
Závislost (1995)
The Addiction
 48% 48%  executive producer
Tougher Than Leather (1988)  40% 40%  


 Herec
Spit (2006)    Self
The Show (1995)  50% 50%  Sám seba
Krush Groove (1985)  48% 48%  Crocket

 Vystupoval v
Rap Therapy (2009)    Sám seba
Life on the Road with Mr. and Mrs. Brown (2008)    Sám seba
The Black List: Volume One (2008)  80% 80%  Sám seba
Bruce Willis (2005)  60% 60%  Sám seba
Letter to the President (2005)  90% 90%  Sám seba
Beef (2003)  70% 70%  Sám seba
Tupac Shakur: Before I Wake... (2001)  50% 50%  Sám seba
Tougher Than Leather (1988)  40% 40%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.