Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Steven Strait


Filmografia

 Herec
Priest (2010)  70% 70%  Sheriff
10 000 pred Kristom (2008)
10,000 BC
 63% 63%  DLeh
Síly temna (2006)
The Covenant
 57% 57%  Caleb Danvers
A proč já? (2005)
Undiscovered
 70% 70%  Luke Falcon
Škola superhrdinů (2005)
Sky High
 61% 61%  Warren Peace

 Vystupoval v
Breaking the Silence: Exposing the Covenant (2007)  70% 70%  Sám seba



Zivotopis Stevena Straita
Príspevok čitateľa Thandie222   
[pred 9. rokmi]
Steven je povodom talian.Narodil sa v New Yorku v roku 1986.Dospievanie stravil v Grenwich Village na Manhatane.Navstevoval skolu z mnohymi narodnostami.Je znamenie Baran.O herectvo sa zacal zaujmat ked mal 11 rokov.Najprv si zarabal ako model pre prestizne casopisi od 13.Objavil ho John Babin v posilovne a vtedy ziskal prvu rolu v komedii Skola superhrdinov.Je zenaty z hereckou Lynn Colins ,ktoru mozete poznat z X-menn:Wolverin.Rad cvici,venuje sa karate k comu ho doviedla jeho matka prebornicka v karate.Obcas si aj zaboxuje.Ma mladsiu sestru.
Nedostatok ratingov
Thandie222
Nový člen


Ilava
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768
1280x1024


800x600
1024x768
1280x1024





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.