Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Yutaka Matsushige


Filmografia

 Herec
Hachimitsu to kurôbâ (2008)    Professor Shoda (11 episodes, 20
Puropôzu dai sakusen special (2008)    Itou Matsunori
K-20: Kaijin niju menso den (2008)    
Ai no rukeichi (2007)  50% 50%  
Ryű ga gotoku: gekijô-ban (2007)  70% 70%  Makoto Date
Shinobi (2005)
Shinobi: Heart Under Blade
 86% 86%  Hattori Hanzou
Kame wa igai to hayaku oyogu (2005)    
Gokudô no onna-tachi: Jôen (2005)    
Chi to hone (2004)  70% 70%  Nobuyoshi Ko
Ruang rak noi nid mahasan (2003)
Last Life in the Universe
 72% 72%  Yukio
Zmeškaný hovor (2003)
One Missed Call
 72% 72%  Ichiro Fujieda
Keimusho no naka (2002)  80% 80%  
Shura Yukihime (2001)  60% 60%  Renkyou
Transparent: Tribute to a Sad Genius (2001)  70% 70%  Shigefumi Shiraki
Sanmon yakusha (2000)  80% 80%  
Eureka (2000)  80% 80%  Matsuoka
Godzilla 2000: Millennium (1999)  56% 56%  
Spirála (1998)
Rasen / Spiral
 50% 50%  Yoshino
Ring (1998)
Ringu
 72% 72%  Yoshino
Gogo no Yuigon-jo (1995)  50% 50%  Daigoro


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.