Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Hiroyuki Sanada

má 57 rokov
Skutočné meno: Hiroyuki Shimosawa
Dátum narodenia: 12.10.1960 - Tokyo, Japan
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (11)

 Herec
Speed Racer (2008)  79% 79%  Mr. Musha
Rušná hodina 3 (2007)
Rush Hour 3
 70% 70%  Kenji
Sunshine (2007)  79% 79%  Kaneda
Mo gik (2005)
The Promise
 61% 61%  General Guangming
Bôkoku no îgisu (2005)  70% 70%  Hisashi Sengoku
Posledný samuraj (2003)
The Last Samurai
 78% 78%  Ujio
Tasogare seibei (2002)
The Twilight Samurai
 92% 92%  Seibei Iguchi
Hatsukoi (2000)  80% 80%  Shinichirô Fujiki
Ringu 2 (1999)  58% 58%  Ryuji Takayama
Ring (1998)
Ringu
 72% 72%  Ryuji Takayama
Spirála (1998)
Rasen / Spiral
 50% 50%  Ryuji Takayama
Crest of Betrayal (1994)  70% 70%  Asano
Kyabare (1986)    Tanokura
Kamui no ken (1985)  80% 80%  Jiro
Mahjong hôrôki (1984)    Bouya Tetsu
Kamata koshin-kyoku (1982)    Actor
Iga ninpűchô (1982)    Jotaro Fuefuki
Makai tenshô (1981)    Kirimaru Iga


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.