Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Louis Jourdan

má 98 rokov
Skutočné meno: Louis Gendre
Dátum narodenia: 19.06.1919 - Marseille, Bouches-du-Rhône, France
Výška: 189 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Inside 'Octopussy' (2000)  70% 70%  Kamal Khan (archive footage)
Rok kométy (1992)
Year of the Comet
 51% 51%  Philippe
Návrat muža z bažín (1989)
The Return of Swamp Thing
 66% 66%  Dr. Anton Arcane
The First Olympics: Athens 1896 (1984)  68% 68%  Baron Pierre de Coubertin
James Bond: Chobotnička (1983)
Octopussy
 64% 64%  Kamal
Pomsta prichádza z močiara (1982)
Swamp Thing
 50% 50%  Dr. Anton Arcane
Silver Bears (1978)  48% 48%  Prince di Siracusa
Count Dracula (1977)  68% 68%  Count Dracula
Muž so železnou maskou (1977)
The Man in the Iron Mask
 63% 63%  D'Artagnan
Gróf Monte Christo (1975)
The Count of Monte-Cristo
 86% 86%  De Villefort
Fear No Evil (1969)  70% 70%  David Sorell
Made in Paris (1966)    Marc Fontaine
Sultans, Les (1966)    Laurent
The V.I.P.s (1963)  70% 70%  Marc Champselle
Can-Can (1960)  51% 51%  Philipe Forrestier
The Best of Everything (1959)  58% 58%  David Savage
Gigi (1958)  84% 84%  Gaston Lachaille
    · Nominácia na Golden Globe - Best Motion Picture Actor - Comedy/Musical 1959
The Swan (1956)  62% 62%  Dr. Nicholas Agi
Julie (1956)  51% 51%  Lyle Benton
The Bride Is Much Too Beautiful (1956)    Michel
Three Coins in the Fountain (1954)  62% 62%  Prince Dino di Cessi
Madame Bovary (1949)  62% 62%  Rodolphe Boulanger
Letter from an Unknown Woman (1948)  80% 80%  Stefan Brand
Případ Paradineová (1947)
The Paradine Case
 62% 62%  Andre Latour, Paradine's Valet


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.