Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Giuseppe Andrews

má 35 rokov
Skutočné meno: Joey Andrews
Dátum narodenia: 25.04.1979 - Key Largo, Florida, USA
Výška: 191 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Cabin Fever 2 (2009)
Cabin Fever 2: Spring Fever
 90% 90%  Winston
Homo Erectus (2007)  40% 40%  Zig
Careless (2007)  60% 60%  Young Male Addict
The Go-Getter (2007)  78% 78%  Stock Boy
Win, Lose or Die (2006)    Jackie
2001 Maniakov (2005)
2001 Maniacs
 69% 69%  Harper Alexander
Tweek City (2005)  80% 80%  Bill Jensen
Dribble (2004)    Guy dancing/Guy going crazy
Válka surfařů (2002)
Local Boys
 70% 70%  Willy
Iná sestra (1999)
The Other Sister
 57% 57%  Tough Guy Trevor
Detroit Rock City (1999)  73% 73%  Lex
David and Lisa (1998)  60% 60%  Joey
Kult hákového kríža (1998)
American History X
 86% 86%  Jason
Pleasantville: Městečko zázraků / Městečko Pleasantville (1998)
Pleasantville
 73% 73%  Howard
Invisible Mom (1997)  36% 36%  Johnny Thomas
Deň nezávislosti (1996)
Independence Day
 63% 63%  Troy Casse
White Dwarf (1995)  51% 51%  Never the Shifter/Doug
Hrdinové mého dětství (1995)
Unstrung Heroes
 66% 66%  Ash
Sleepstalker (1995)  36% 36%  Young Sandman
Prehysteria! 2 (1994)  30% 30%  Roughneck Leader
12:01 (1993)  58% 58%  Kyle

 
 Réžia
Dribble (2004)    
Trailer Town (2003)  90% 90%  
 
 Scenár
Dribble (2004)    
Trailer Town (2003)  90% 90%  
 
 Produkcia
Dribble (2004)    
Trailer Town (2003)  90% 90%  
 
 Hudba
Trailer Town (2003)  90% 90%  

 Vystupoval v
Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs' (2006)  60% 60%  Sám seba



Príspevok čitateľa smrtlienkam    [pred 7. rokmi]
:Djeee najzlatsii :)
Nedostatok ratingov
smrtlienkam
Nový člen


Zahraničie - Kanada
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.