Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jensen Ackles

Herec

má 41 rokov
Skutočné meno: Jensen Ross Ackles
Dátum narodenia: 1.03.1978 - Dallas, Texas, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
My Bloody Valentine 3-D (2009)  71% 71%  Tom
Ten Inch Hero (2007)  80% 80%  Priestly
Supernatural (2005)  88% 88%  Dean Winchester
Cesta ke zlu (2005)
Devour
 49% 49%  Jake Gray
Supernatural: Everybody Loves a Clown (2005)    Dean Winchester
Supernatural: Skin (2005)    Dean Winchester
Hrozba z temnoty (2005)
Supernatural
 80% 80%  Dean Winchester
Supernatural: Dead Man's Blood (2005)    Dean Winchester
Supernatural: Hookman (2005)    Dean Winchester
Supernatural (2005)  70% 70%  Dean Winchester
The Plight of Clownana (2004)  100% 100%  Jensen
Blonde (2001)  70% 70%  Eddie G

 
 Produkcia
The Plight of Clownana (2004)  100% 100%  executive producer



Jensen Ross Ackles - BIOGRAPHY
Príspevok čitateľa Ackleska   
[pred 9. rokmi]
* Date of Birth: March 1st, 1978
* Place of Birth: Dallas, Texas, United States
* Proud Parents: Alan & Donna Ackles
* Older Sibling: Joshua Ackles
* Younger Sibling: Mackenzie Ackles
* Elementary School: Dartmouth Elementary, Richardson,Texas - Graduated in 1990
* Junior High School: Apollo Junior High, Richardson, Texas - Graduated in 1993
* High School: LV Berkner High School, Richardson, Texas - Graduated in 1996
* Higher Ed Aspirations: Sports Medicine
* Modelling: modelled from 2 yrs old to 4 yrs old, then stopped. Started again at age 10 and continued until he left for California when he was 18. He was especially busy during his junior high years.
* Acting: Started after high school, moving to Los Angeles to try out his skills while considering college.
* First Major Job: “Days Of Our Lives,” Eric Brady
* Upcoming Work: Playing “Priestley” in the movie “Ten Inch Hero” (Release Date TBA).
He´s engaged with actres Daneel Harris ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
Ackleska
Nový člen


Nové Mesto nad Váhom
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.